ALAPLI HABERLERİ

DEVLET MİLLET İŞBİRLİĞİ İLE KÖY KONAĞI YAPIYORLAR

11 Kasım 2016
1.018 kez görüntülendi

DEVLET MİLLET İŞBİRLİĞİ İLE KÖY KONAĞI YAPIYORLAR

Alaplı İlçesi Durhanlı Köyüne çok amaçlı olarak kullanılacak bir köy konağı yaptırılıyor. Devlet millet işbirliği çerçevesinde yapılan köy konağına özel idare 20 bin liralık malzeme desteği sağladı.

Durhanlı Köyü Muhtarı Vekili Ahmet Öztürk, “Köyümüzün çok amaçlı kullanılmak üzere köy konağı ihtiyacını gidermek için karar aldık. Yetkililere durumu bildirdik. Özel idare bizlere 20 bin liralık malzeme desteği vererek geçen yıl başladığımız inşaatın sona yaklaştık. Devlet bize malzeme yardımı yaptı bizlerde işçiliğini karşılayarak köy konağımızı tamamlamak üzereyiz. Köy konağı aynı zamanda taziye evi,  köy halkının her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerinde hizmet vereceği köyümüzün sosyal tesisi olacak. Allah devletimize zeval vermesin. Köyümüze bu eseri kazandırılmasında emeği geçen başta rahatsızlığından dolayı aramızda bulunamayan muhtarımız Baki Yavuz ve herkese çok teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Alaplı İl Genel Meclisi Ayhan Akman, Durhanlı Köyü’nde devlet millet işbirliğinin en güzel örneklerinden birinin de köy konağı olduğunu söyledi. Akman, “Özel idarenin desteği ile yaptırılan köy konağının ince işçiliği kaldı. Gerek Özel idare gerekse bizlerinde katkılarıyla köy konağımızı en kısa zamanda tamamlayarak köylümüzün hizmetine açacağız. Devlet millet işbirliği ile yapılan köy konağı, köyümüzün sosyal tesis ihtiyacını karşılayacaktır. Köy konağı Durhanlı Köyümüze hayırlı olsun” dedi.

köy konağı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz