ALAPLI HABERLERİ

DİKKAT! HER AN KAZA OLABİLİR

11 Ağustos 2015
683 kez görüntülendi

DİKKAT! HER AN KAZA OLABİLİR

Kdz.Ereğli Alaplı  kara yolunun Göktepe altı ile Mevre atı bölümünde her an kaza olabilir.

Kdz. Ereğli Plajlar Mevkiinde sürücüler tarafından gelişi-güzel karayoluna park eden araçlar adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Sık sık trafiğin kilitlediği bölgede yüzlerce araç Alaplı- Ereğli arasındaki trafik yolculuğunu çileye dönüştürüyor.
Yaz ayları ile birlikte serinlemek için özel araçları ile Belediye ve Erdemir plajına akın eden tatilciler plajlar bölgesinde yaptıkları hatalı parklarla Ereğli’den Alaplı istikametine giden sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Günde binlerce aracın geçtiği karayolu üzerine araçlarını park ederek denizlere akın eden sürücüler daralan karayolunda adeta kazaya davetiye çıkarırken, yetkilerin konuya biran önce müdahale etmesi bekleniyor.

Ereğli 10 Km. den başlayarak, Üç evler olarak tabir edilen Alaplı girişine kadar uzun kuyruklarla yolun sağlı solu kenarına park eden araçlar tehlikeli görüntüler oluştururken, soruna köklü ve kalıcı çözümler bulunması bekleniyor.

Konu ile ilgili gazetemize tepkilerini dile getiren Halk Otobüsü Sürücüleri, “Her gün biz bu yolda seferler yapıyoruz. Kaza yapamamak için büyük uğraşlar veriyoruz. Günde birkaç kez kaza atlatıyoruz. Ani park eden, ani çıkış yapan araçlarının yanı sır daralan trafik sebebiyle zor anlar yaşıyoruz. Kimsenin canı yanmadan yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını bekliyoruz. uyarıyoruz! Bu yolda her an ölümlü kaza olabilir. Bu bölge ölüm yolu bölgesi olmasın” şeklinde konuştular.

yoll

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz