ALAPLI HABERLERİ

DİKKAT! SON GÜN 1 ARALIK 2014

8 Kasım 2014
770 kez görüntülendi

DİKKAT! SON GÜN 1 ARALIK 2014

Alaplılı esnaflar ve SGK borçluları  , en son çıkan 6552 sayılı Torba Yasa ile gündeme gelen vergi  ve SGK borçlarının yapılandırılması hususuna ilişkin bilgilendirildi.

Alaplı’da  faaliyet gösteren odaların öncülüğünde gerçekleşen seminerde, ‘6552 Sayılı Kanun kapsamında vergi borçlarının yapılandırılması’ hakkında konulara değinilerek, esnafların yapılandırmadan muhakkak yararlanmaları gerektiğinin altı çizildi.

Alaplı Belediyesi kültür Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin, Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak il Müdür yardımcısı Okan Şentürk, Karaelmas Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü  Fevzi Altun, Alaplı Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Vekili Salih Demir , Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak  Ziraat Odası Şeref Türkoğlu  ile Alaplılı muhasebeciler,  esnaflar katıldı.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, ilçedeki odaların öncülüğünde 6552 sayılı Torba Yasasına istinaden Sosyal Güvenlik Kurumu ve vergi Dairesine borcu olanlar için yapılandırma ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Bilgilendirme toplantısına tüm oda üyelerini davet ettiklerini belirten Gelgeç, Biz Alaplı’da çalışan esnaf kesimimizin mağdur olmaması için böyle bir toplantı düzenledik. Esnafımız için faydalı bir toplantı oldu dedi.

Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin açıklamalarda bulunduğu seminerde mükelleflere, sigortalılara, hak sahiplerine ve tüm vatandaşlara kolaylık sağlayan ve önemli avantajlar getiren 6552 sayılı kanunla ilgili çalışmalar anlatılarak, borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihinin 1 Aralık 2014 olduğu hatırlatıldı. Kanunla ilgili tanıtım kampanyası düzenlediklerini ve bu çerçevede kullanılan tanıtım afişi ve broşürlerinin yanı sıra ziyaret, bilgilendirme toplantısı, seminer ile panel gibi etkinlikler yaptıklarını söyleyen Çetin, amaçlarının vatandaşın mağdur olmaması için kanunun avantajlarından azami ölçüde faydalanmak olduğunu belirtti.

From SGK VE VERGİ BORCU OLANLAR İÇİN BİLGİ VERİLDİ, posted by Mustafa Kanca on 11/06/2014 (33 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz