ALAPLI HABERLERİ

DİN BİRSEN TEMSİLCİSİNDEN KANDİL MESAJI

30 Nisan 2014
565 kez görüntülendi

DİN BİRSEN TEMSİLCİSİNDEN KANDİL MESAJI

Alaplı Din Bir-Sen Temsilcisi Veysel Yiğit Regaip Kandili mesajı yayınladı

Yiğit mesajında şöyle dedi,

Mevlamızın mü’min kullarına rahmetini,bereketini ve sevap pınarlarını sonuna kadar açtığı mübarek bir mevsime daha girmiş bulunmaktayız.

Rabbimize kulluk vazifesinde daim olan müslümanların farzların dışında yapmış olduğu nafile ibadetlere bire yüz,bire yediyüz derece ikramiye bahşettiği,rahmetin ve bereketin sağnak sağnak yağdığı üç aylara girmiş bulunmaktayız.

Bu istisnai zaman dilimini en iyi bir şekilde değerlendirmek tek amacımız olmalıdır. İbadetlerini örf haline getirip üç aylara,ramazana,cumaya indirgeyen ve sadece bu vakit dilimlerinde rabbine ibadet eden kullar maalesef yanılgı içindedirler.

Rabbimiz bizden ibadetlerimizde devamlılığı ve samimiyeti istemektedir. inşaallah rabbimiz bizleri üç ayları hakkıyla idrak edip yaşayabilen kullarına dahil eyler.Savaş,işkence,zulüm ve vatanlarından çıkarılma gibi mezalimle re maruz kalan müslümanlara muzafferiyat ve yardım bahşeder.İslam kardeşliğinden haberi olmayan,müslümanlara yapılan bu tür mezalimleri görmemezlikten gelen sözde müslümanlara uyanma ve kenetlenme duygusu nasip eyler inşallah.

“Rabbim Recep ve Şabanı bize mübarek kıl,bizi Ramazana kavuştur.”

DİN-BİR-SEN ALAPLI İLÇE TEMSİLCİSİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz