ALAPLI HABERLERİ

DİREKLER NİHAYET KALDIRILDI

23 Haziran 2013
575 kez görüntülendi

DİREKLER NİHAYET KALDIRILDI

Alaplı Fatih Mahallesinde köprü bağlantı yolundaki elektrik direkleri nihayet kaldırılıyor.

Fatih Köprüsü bağlantı yolu çalışmaları sırasında yolun ortasında kalan direkleri nihayet kaldırma çalışmaları başladı.

Yolun kenarına direkler dikildi. Enerji hatları çekildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, dolgu çalışmaları başlamadan Enerji -sa ya müracaat ettiklerini  o günden bugüne nihayet çalışmaların başladığını söyledi.

Çimenoğlu; bütün yaptığımız işlerde bürokratik engellere takılıyoruz ve aşmak için de var gücümüzle mücadele ediyoruz. Hangi işi yaparsak yapalım mutlaka bir yerden bir şey çıkıyor. Bu köprü ve yol inşaatında da elektrik direkleri yolun ortasında kaldı. Bununla ilgili uzun zaman önce Enerji-Sa’ya bu yol ile ilgili Özel İdare’den gelen projeyi yolladık. Elektrik direklerinin kaldırılmasını istedik. Bu yönde sözlü konuşmalarımız ve yazışmalarımız oldu.

Dolgu yapılmadan önce bu direklerin kaldırılması ve projelendirilmesini söyledik ama olmadı, fakat bu arada da bu yolun yapılması ihaleli bir iş çünkü bu yol zamanında yapılmadığı zaman firmaya ceza gelecekti. Bu yüzden bu elektrik direklerinin kaldırılması gerekiyor. Direkler tehlike oluşturuyordu. Enerji-sa dan işi alan müteahhit işe başladı. Burası birkaç gün içinde asfaltlanıp trafiğe açılacak dedi.

ALBUM ADI ELEKTRİK DİREKLERİ NİHAYET DEĞİŞTİRİLİYOR, Fotograf Mustafa Kanca on 6/22/2013 (16 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz