ALAPLI HABERLERİ

DİŞ HEKİMİ YÜKSEL TUNCER KENDİSİNE KUMPAS KURANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

26 Temmuz 2020
2.007 kez görüntülendi

DİŞ HEKİMİ YÜKSEL TUNCER KENDİSİNE KUMPAS KURANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yüksel Tuncer, hakkında yapılan iddialar üzerinde kanıt bulunamadı ve dosya kapandı.

Tuncer, ‘kovuşturmya gerek yok’ kararının alınması üzerine hakkını aramak için adliyeye giderek kendisini bu olumsuz duruma maruz bırakanlara karşı suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre 2015 yılında Yüksel Tuncer’in bir çalışanına ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası üzerine hakkında dava açılmış, soruşturma devam ederken Tuncer’in sözleşmesi uzatılmayarak Alaplı Devlet Hastanesi’nde görev yapan Diş Hekimi Meltem Çavuşoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak getirildi.

Zonguldak İl Sağlık Müdürü tararafından tayin edilen müfettiş, gerekli araştırma ve soşturmayı yapmış, 5 sene sonra ortaya çıkarılan ve hakkında çalışanlarına ahlaksız teklifte bulunma iddialarına karşılık gelen herhangi bir kanıt bulunamaması neticesinde soruşturmanın kapatılmasına karar verdi.

Bunun üzerine kendisine bu iddialara maruz bırakan kişilere karşı dava açmak ve hakkını aramak için Kdz. Ereğli Adliye Sarayı’na başvuran Yüksel Tuncer, 6 hastane çalışanı ile işbirliği yapanlar ve suça iştirak edenlerle ilgili şikayette bulundu.

Tuncer olayın sonuna kadar gideceğini ve kendisine bu durumu yaşatıp komplo kuranların adalet önünde hesap vereceğini söyledi.

Yüksel Tuncer hakkında soruşturma açılması olayının içinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ile birlikte hastane çalışanlarından Güven K., Nurdan C., Hasret Ş., Cemile G., Ahmet K., Adem T.’nin de adının geçtiği öğrenildi.

Yüksel Tuncer’in ayrıca bu durumu basına yansıtararak haber yaptıranlar hakkında da suç duyurunda bulunması beklenirken, Genel Sağlık-İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Emre İsmailoğlu,olayın siyasi bir kumpas olduğunu açıklamıştı.

İsmailoğlu, ayrıca şikayette bulunan şahısların şikayetlerini devlet makamına değil bir siyasi partiye bildirilmesinin, sağlık kurumlarındaki siyasi koltuk kavgalarına gerekçe oluştuşturduğunu ifade etmişti. Başkan İsmailoğlu, ‘Ne yazık ki basına bilinçli olarak servis edilen bu haberler teyit edilmeden, doğruluğu sorgulanmadan yayınlanmış ve bu koltuk kumpasına basın alet edilmeye çalışılmıştır. Olayın detayları incelendiğinde bazı kişilerin süregelen saldırılarla bir kumpas organizasyonun içinde olduğu yöneticilerin makamlarından alınması için her türlü iftiraya başvurmaktan kaçınmadığı görülmektedir.’ demişti.

DİŞ HEKİMİ YÜKSEL TUNCER KENDİSİNE KUMPAS KURANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz