ALAPLI HABERLERİ

DOLGU ALANINA MESCİT YAPILIYOR

12 Ocak 2016
902 kez görüntülendi

DOLGU ALANINA MESCİT YAPILIYOR

Alaplı Belediyesi, Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanı üzerine kurulu sahil parkında mescit yapmak için çalışmalara başladı.

Mescit inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı olmak üzere 80 metrekare alan üzerine inşa edilen mescidin kısa sürede bitirilip ibadete açılacağını bildirdi.

İlçenin sosyal yaşamına büyük bir hareketlilik kazandıran Taşbaşı-Erdemyuva mevkii deniz dolgu alanı üzerinde kurulu parkın vatandaşların akınına uğradığına dikkat çeken Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Oldukça geniş bir alan üzerine kurulu sahil parkımızı hem yetişkinlerin, hem çocukların, hem de engelli vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donattık ve donatmaya da devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini rahat yapabilmeleri için park alanı üzerine, çok sayıda vatandaşımızın ibadetlerini yerine getirebilecekleri şekilde bir de mescit yapıyoruz. Mescit inşaatını kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. “ dedi.

sahilllo

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz