ALAPLI HABERLERİ

DR. AHMET ACAR’IN İSMİ YAŞATILACAK

3 Şubat 2015
670 kez görüntülendi

DR. AHMET ACAR’IN İSMİ YAŞATILACAK

Alaplı Belediye Meclisi toplantısında geçtiğimiz Aralık ayında vefat eden Dr.Ahmet Acar’ın adı yeni yapılan caddeye verilmesi kararı çıktı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, uzun yıllar Alaplı halkına hizmet etimiş olan Dr. Ahmet Acar’ın adının yeni yapılan Taşbaşı Deniz dolgu alanındaki caddeye verilmesini uygun gördük dedi.

Bu teklifi Belediye Meclisimize sunduk. Oy birliği ile kabul edildi. Rahmetli Dr. Ahmet Acar’a vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemiş olduk

Alaplı Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısının yapılan ilk oturumunda,3 madde oybirliğiyle kabul edilirken, biri önerge ile Meclis gündemine alınan olmak üzere, iki madde İmar Komisyonu’na havale edildi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığında yapılan ve saat:14.00’de açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, Alaplı Belediyesi’nin İzmir Narlıdere Belediyesi ile “Kardeş Belediye” olması oybirliğiyle kabul edildi.  Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne üye olunması yine oybirliğiyle kabul edilirken, Birlik asil üyeliğine Yaşar Çevik, yedek üyeliğine de Ramazan Akdeniz seçildi. Zabıta ve İtfaiye hizmetlerinde çalışan personelin aylık fazla çalışma ücretlerinin belirlenerek oybirliğiyle kabul edildiği Meclis toplantısında, gündem maddelerinin sonunda yer alan imar tadilatı ise üzerinde daha detaylı çalışma yapılmak üzere oybirliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

Önerge ile gündeme alınan, Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanı üzerine yapılan caddeye, “Dr. Ahmet Acar Caddesi” isminin verilmesi ise yine oybirliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz