ALAPLI HABERLERİ

DR. AYSEL SÖZER ÖZGEZER İÇİN MEVLİT

25 Nisan 2014
3.503 kez görüntülendi

DR. AYSEL SÖZER ÖZGEZER İÇİN MEVLİT

Dr.Aysel Sözer Özgezer için Alaplı Merkez Camisinde mevlit okutuldu

Alaplı eski belediye başkanlarından, Paraçol lakaplı Mehmet Sözer’in kızı, Mustafa ve Selim Sözer’in kız kardeşi Aysel Sözer Özgezer geçtiğimiz hafta içinde evinde rahatsızlanıp  Pendik Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen tedaviye cevap vermeyen Aysel Sözer ÖZGEZER vefat etmişti.Cenazesi  Salı günü İstanbul Kurtköy aile mezarlığına defin edilmişti.

Merhume  Dr.Aysel Sözer’in ailesi Alaplı Merkez Camisinde ikindi namazından önce mevlit okuttu . Mevlide Alaplı müftüsü Mehmet Bektaş Alaplı esnafları ve vatandaşlar katıldı

Merhume Aysel Sözer Özgezer’e Allah’tan rahmet geride bıraktığı acılı ve kederli ailesine baş sağlığı dileriz


From DR.AYSEL ÖZGEZER SÖZER İÇİN MEVLİT, posted by Mustafa Kanca on 4/25/2014 (45 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. ebru çakar dedi ki:

    Çok iyi bir insandı rabbim gani gani rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun. Yakınlarına çok çok baş sağlığı diliyorum rabbim sabır versin. Hepimizin başı sağolsun :(

  2. nurten satıcı dedi ki:

    AYSEL HANIM İLE 1999 YILINDA MALTEPE GÖKSOY HASTANESİNDE GÖREV YAPTIĞINDA TANIŞMA FIRSATIM OLDU TANIDIĞIM EN MÜKEMMEL DOKTORDU HASTASI OLDUM HAMİLELİĞİMİN DÖRT AYINDA BANA OĞLUM OLACAĞI MÜJDESİNİ VERDİĞİNDE BİLE BANA ONU BİLE ŞAKA İLE İFADE ETMİŞ BUNU ASLA UNUTMADIM HER ZAMAN İLGİLİ ALAKALI OLDU BANA KENDİSİNE NE KADAR MİNNETTARDIM DUYDUM VEFAT HABERİNİ ÇOK SARSILDIM YAKIŞMADI BU SESİZ GİDİŞ İLK FIRSATTA KABRİNİ ZİYARET EDECEĞİM RABBİM BÜYÜK CENNETE ONA EMİNİMKİ YER AYRILDI ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSİN VE TÜM SEVENLERİNE…….

  3. Emine Karaca dedi ki:

    Allah rahmet eylesin. İnsana huzur veren çok iyi bir insandı… mekanı cennet olsun.

  4. SİBEL GÜVEN dedi ki:

    muhteşem bir insandı.Ani ve sessiz gidişi beni çok sarstı.Kendime gelemiyorum.Allah mekanını cennet etsin.Hem doktorumuz,hem ablamız,hem psikoloğumuz herşeyimizdi.Allah hepimize sabır versin.

  5. aynur aslan dedi ki:

    Hayatımda gördüğüm en tatlı dilli, en candan en sabırlı, kelimelerle ifade edemiyeceğim kadar sevdiğim doktordu.ani ölümü biz hastaları çok üzdü.Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.

  6. Kewe Atak dedi ki:

    O benim için sadece bir doktor değildi en iyi dostum , arkadaşım, sırdaşımdı. Mekanın cennet olsun . Allah rahmet eylesin.

  7. Nuray Erol Belgütay dedi ki:

    Aysel’ciğimi nasıl anlatayım herkesin dediği gibi dost ,kardeş ,arkadaş,o benim için çok özel bir kişiydi şimdi böyle yazılar yazarken çok şaşırıyorum kendisi insanların yaşaması için gece gündüz çırpınırdı onun ölmesini ALLAH affetsin kabullenemiyorum bir türlü neden daha iyi hastaneye gitmedi, neden kendini anlayamadı ,ölüm ne yazıkkı hiç beklenmedik zamanda karşımıza çıkacak ,inşallah bizde Aysel gibi arkamızdan bize böyle güzel anılar bırakmak nasip olur AYSEL’CİM MEKANIN CENNET RABBİMİN SONSUZ RAHMETİ ÜSTÜNDE OLSUN Ailene sabırlıklar versin seni hiç unutmıyacağım benim ve sevenlerin dualarımızı kabrine hediye eyledik kabul olsun inşallah .AMİN.

Yorum Yaz