ALAPLI HABERLERİ

DURMAK YOK, YORULMAK TA YOK

27 Ocak 2013
1.104 kez görüntülendi

DURMAK YOK, YORULMAK TA YOK

AK Parti Alaplı Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

 Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, yapılacak olan yerel, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri işaret ederek partinin,’’Durmak yok,Yola Devam’’sloganını, ‘Durmak Yok, Yorulmakta Yok’’diyerek sürekli çalışma istedi

Ak parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Hamdi Uçar, AR-GE Başkanı G. İsmail Öztürk, Seçim İşleri Başkanı A.Kemal Karaca, Tanıtım Medya Başkanı Batuhan Uludüz,  Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Şengün, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile köy temsilcileri partililer katıldı.

Toplantıda Gümeli Belde Başkanı Şinasi Bilgen, İl Genel Meclisi Üyesi Temel Uslu, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Şengün, Kadın Kolları Başkanı Şule Gündoğdu konuşma yaptılar. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ak Parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu 2012 yılı değerlendirmesini yaptı. İlçe Merkezi ve köylerde yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında ayrıntılı açıklama yaptı.

 

AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada yerel ve genel gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
CHPliler bize Ak Partililer zengin oldular mal varlıklarını açıklasınlar diyorlar. Şunu açıkça söylemek isterim ki biz önce Allah’a, sonra halkımıza ve daha sonra yargıya hesap veririz. Başka kimseye hesap vermeyiz, hesap vereceğimiz yerler bellidir. Biz 10 yıllık dönemde teşkilat anlayışı ile yapmış olduğumuz hizmetlerde halkımızın bir lirasını kimseye yedirmedik.

 Yemediğimiz ve yedirmediğimiz içinde bu hizmetleri biz yaptık. Bu eleştirilerin içi boş olduğunu bütün kamuoyu biliyor” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Partinin “Durmak yok, yola devam” sloganını “Durmak yok, yorulmak ta” diyerek sözlerini tamamladı. ‘

Toplantının son bölümünde partililerin sorularına cevap verildi

ALBUM ADI AK PARTİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI, Fotograf Mustafa Kanca on 1/26/2013 (47 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


DURMAK YOK, YORULMAK TA YOK Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz