ALAPLI HABERLERİ

DÜZCE’DEN ÇATUROĞLU’NA DESTEK İÇİN GELDİ

12 Mayıs 2015
761 kez görüntülendi

DÜZCE’DEN ÇATUROĞLU’NA DESTEK İÇİN GELDİ

Düzce’den Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu’na destek için gelen AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Ereğli’de yaklaşık bir saat kaldı.

Kdz. Ereğli Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen görüşmeye beraberinde Düzce Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Düzce’de yine siyaset ve işadamlığı yapan Zekeriya Korkmaz ve Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam ile birlikte gelen Korkmaz, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler için Çaturoğlu ve ekibine başarılar diledi.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Oldukça sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürerken, taraflar ekonomik, sosyal ve kültürel konularda düşüncelerini ifade etti, birbirleri ile tecrübelerini paylaştı, çözüm önerileri üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

ÇATUROĞLU ZİYARETİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın ziyaretini değerlendiren Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Bizim için sürpriz bir ziyaret oldu, Sayın Vekilimiz ile farklı konularda paylaşımlarımız oldu, kendisi Düzce’nin yetiştirdiği ender siyaset adamlarından biri. sağ olsun bizleri buralara kadar gelip, onurlandırdılar. Onları ağırlamaktan ötürü şeref duyduk, mutlu oldu. Tabi Sayın Vekilimizin yanında oda başkanlarımız ve işadamlarımızda vardı, onlarda Ereğli ile ilgili güzel hatırlarla bölgelerine döndüler, seçim öncesine bizlere verdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.”

düzce

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz