ALAPLI HABERLERİ

EFSANE GERİ DÖNDÜ…

11 Mart 2014
759 kez görüntülendi

EFSANE GERİ DÖNDÜ…

CEM SÜRMENELİ – 30 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatı seçim çalışmalarını köylerde sürdürüyor.

Alaplı’ya bağlı Karadoruk Mahallesi, Aydınyayla ve Sarıkadı köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti teşkilatı köylerde coşkulu kalabalık tarafından karşılanıyor. Eski Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’nun da katıldığı seçim çalışmalarında köylerde efsane başkan geri döndü sloganlarıyla karşılanıyor.

Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada, Ak Parti İl genel meclis üyesi adayları Ayhan Akman, Temel Uslu ve İbrahim Yalçın için destek istediklerini köylerde hizmetin sürmesi için 3 adayında Zonguldak’a gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Ak Parti iktidarı döneminde köylerimizde birçok çalışmaların yaptığını ifade eden Çaturoğlu, şunları söyledi:

Bu seçimleri Ülkemiz için çok önemlidir. Bizim 3 tane kardeşimiz var. 3 tane bir birinden mert, birbirinden becerikli, çalışkan kardeşlerimiz var. Bu 3 kardeşimizi de bir birlerinden ayırmadan Zonguldak İl meclisine göndermenizi talep ediyoruz. Bu 3 kardeşimiz inşallah Ak Partinin 12 yıllık icraat döneminde olduğu gibi bundan sonrada 2014-2019 yılları arasında sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacaklar. Ayhan Akman adayımız sizlere 10 yıldır hizmet ediyor. Köylerimize birçok yenilikler getirmiş bir kardeşimiz, bir diğer adayımız gecen dönem muhalefet partisinden seçildi. Daha sonra Ak Parti saflarına katılan ve yaptığı hizmetlerle köylerde halkın taktirini kazanan Temel Uslu kardeşimiz. Ve yine Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatının kurucu üyelerinden olan teşkilatımızın çeşitli kademelerinde çalışmış kardeşimiz İbrahim Yalçın, bu 3 kardeşimizi bir birinden ayırmadan meclise göndermenizi istiyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz.”

Muhalefet adayları köylüleri kandırıyor

İl genel Meclis üyesi Ayhan Akman yaptığı konuşmada, Ak Parti dönemini de yaptığımız birçok hizmetlerin yanı sıra eksiklerinde olduğunu belirterek, “Bu eksikleri tamamlamak için göreve tekrar talip olduk. Ak Parti iktidarı döneminden önce köylerimize çamurdan geçilmiyordu. Ama şimdi bakın her yer asfalt her yer parke bu hizmetler sürecektir. Ancak şu var ki muhalefet il genel adayları köylerde camilerin elektrik paralarını KÖYDES kanalıyla ödeyeceklerini söylüyorlarmış. Biz buna sadece güleriz. Öyle bir şeyin olması söz konusu bile değildir. Vatandaşları böyle vaatlerle kimse kandırmaya çalışmasın” şeklinden konuştu.

Hizmet için 3 adayı da seçin

İbrahim Yalçın’da, “Biz 3 adayız köylerimizde hizmetin devamlılığı için bu 3 adayın İl genel meclisi olarak Zonguldak’a gitmesi gerekiyor. Köylerimize bu zamana kadar birçok hizmet yapıldı. Bundan sonrada bu hizmetler durmadan devam edecektir. Hedefimiz her köyümüze 1 çocuk parkı kazandırmaktır. Bu hizmeti inşallah 30 Mart tarihinden sonra tüm köylerimize götüreceğiz.”dedi.

Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Temel Uslu’da, 2011 yılında Ak Parti saflarına katılarak 4 yılda köylerimize birçok hizmetler götürdüklerini söyledi.


“Foto:Cem @[1002234733:2048:Cem Sürmeneli]”

From KÖYLERDE EFSANE BAŞKAN RÜZGARI…., posted by Mustafa Kanca on 3/11/2014 (36 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. eşfak kınık dedi ki:

    sayın faruk çaturoğluna ilçe başkanıyken dilekçe vermiştim hala cevap vermedi ne yüzle ortaya çıkıp konuşuyor sayın belediye başkan adayı nevzat çimenoğluda evimin kapısına gelince onada bu olayı söylemiştim önce faruk bey vatandaşın verdiği dilekçeye cevap versin fotokopisi elimde mevcut yalanı bıraksın

Yorum Yaz