ALAPLI HABERLERİ

EĞİTİM BİR-SEN’E İADEİ ZİYARET

7 Mart 2013
1.021 kez görüntülendi

EĞİTİM BİR-SEN’E İADEİ ZİYARET

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eğitim Bir-Sen Ereğli Şubesine iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, Eğitim Birsen Şube Başkanı Nurettin Yeşilçiçek, Milli Eğitim camiasının sıkıntılarını aktararak görüşlerini ortaya koydu.

Anayasa referandumunda hükümete destek verdiklerini ve yapılacak olan yeni Anayasa çalışmalarında da destek olacaklarını belirten Yeşilçiçek, “2007 yılında post modern darbeden sonra cuntacıların ve vesayet sistemini ortaya koyanların Türkiye’nin üzerinde oynamak istedikleri oyundan sonra Memur-Sen olarak Ortak Akıl hareketini başlatarak, dünya sendikacılık tarihinde görülmemiş bir ilke imza attık. Kendi mecramızın dışına çıktık, halkın başına örülecek olan çoraplara dur dedik, vesayete dur dedik. Ortak akıl hareketiyle bu oyunları bozduk. Vesayetin ve cuntanın ortaya koymuş olduğu milletin iradesi olmayan ama devletin anayasası olan bu anayasanın bir an evvel meclisteki mutabakat ile çözülerek halkın önüne konmasını, halkın anayasası milletin anayasası bu ülkeye hükmetmelidir isteğindeyiz. Biz Sivil toplum örgütü olarak geçmişte vermiş olduğumuz kararlarla yeni anayasada ve bir önceki anayasa referandumunda da desteğimizi hükümete verdik, yeni anayasada da vereceğiz” dedi.

Yeşilçiçek, Ereğli Milli Eğitim Camiasında yaşanan gelişmeler ve istekleri konusunda da AK Parti heyetiyle istişarede bulundu.

 

EVEDER’DEN AK PARTİ TEŞKİLATINA ZİYARET

 

Ereğli’de örgütlü bulunan Erdemir Vakfı Emeklileri Derneği (EVEDER) yönetimi, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

EVEDER Başkanı Aziz Boy, geçtiğimiz günlerde kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kongremizde belirlenen yeni yönetimimiz ile birlikte ziyaretlerimize başladık. İktidar Partisinin Ereğli’deki yönetimi olarak ta sizler genç bir ekipten oluşuyorsunuz. İlçemiz adına iyi şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Biz Ereğli’nin ve emeklilerin sorunlarını iyi biliyor ve dernek olarak da bu konuda üzerimize düşenleri yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’da, EVEDER heyetinin görüş ve taleplerini dinledikten sonra, “Siz ve diğer STK’larla da birlik beraberlik içerisinde, Ereğli için ortak akılla hareket edeceğiz. Oluşturulan yeni yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi

EĞİTİM BİR-SEN’E İADEİ ZİYARET Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz