ALAPLI HABERLERİ

EĞİTİM DEDE VEFAT ETTİ

9 Şubat 2015
783 kez görüntülendi

EĞİTİM DEDE VEFAT ETTİ

Hacı İbrahim İzmirlioğlu vefat etti. Kdz. Ereğli ve bölgemizde eğitim camiasına yaptığı yatırımlarla bilinen, tanınmış esnaflarından da olan Hacı İbrahim İzmirlioğlu’nın vefatını öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Kdz. Ereğli’de bir süredir tedavi gören eğitim Dede İzmirlioğlu 09 Şubat 2015 Pazartesi günü sabah saat 08.00’de hayata gözlerini yumdu.

Ereğli’de küçük bir dükkanda esnaflık yapan, iş hayatı süresince tasarruflarıyla ilçede 8 okul ile 1 huzurevi inşa ettiren İbrahim İzmirli (85) tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

2009 Yılında Zonguldak Valiliği ile yaptığı protokol gereği ilçeye Fen Lisesi yapılması için 700 bin TL destek sözü veren, 500 bin lirasını peşin, finans şirketinden 200 bin lirasını alamayınca da bankadan kredi çekerek borcunu ödeyen İbrahim İzmirli’nin vefat ettiği saatlerde İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi tamamlanarak eğitim ve öğretim vermeye devam etti.

Aynı zammında Kdz. Ereğli TSO üyesi olan yıllardır esnaflık da yapan merhum İzmirlioğlu’nun cenazesi 09 Şubat 2015 Pazartesi günü Ali Molla Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verilecek.

egitim-dede-

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz