ALAPLI HABERLERİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ SINIF DÜZENLEDİ

25 Aralık 2013
755 kez görüntülendi

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ SINIF DÜZENLEDİ

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Lisans Bölümü öğrencileri, Alaplı TOKİ Okçular Ortaokulunda bir sınıfı düzenledi.

 

Öğretim üyesi Prof. Dr. Zekai Güner,  yaptığı açıklamada, öğretmen adaylarını sosyal sorumluluk projesinden dolayı kutladığını söyledi.

Eğitim fakültesinde Sosyal Sorumluluk Projesinde  topluma hizmet dersi bulunduğunu anlatan Güner, ” 8 arkadaşımızla bu projede  görev aldık. Proje rehber öğretmenimiz  Zekai Güner’de biz Alaplı’dan bir okul önerdi.Bu ders sayesinde öğretmen adaylarımız çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Erhan Yalçın da öğretmen adaylarına çalışmalarından dolayı çok teşekkür ettiklerini kaydetti. Öğrenci kardeşlerimiz okulumuzda çalışarak Sosyal bilgiler sınıfı oluşturdular.Sınıfın Sosyal bilgiler dersinde gerekli olan araç ve gereçleri tamamladılar. Okulumuza ayrıca ders ile ilgili 200 kadar kitap sağladılar.

Ben projede çalışan destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

From EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN SOSYAL BİLGİLER SINIFı, posted by Mustafa Kanca on 12/25/2013 (28 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. NECCİP UYSAL dedi ki:

    Alaplı TOKİ Okçular Ortaokuluna dair daha çok güzel haberler duyacaksınız. Burak Hoca gayreti ile çok güzel işler yaptı. Şimdi bir de Erhan Hoca atandı müdür olarak, çok daha güzel işler yapacaklardır. Daha ilk günlerde ortaya çıkan güzel görüntüler, ileri de çok güzel hizmetlerin olacağının habercisidir. Emeği geçen tüm eğitimcileri kutluyor, başarılar dilerim.

Yorum Yaz