ALAPLI HABERLERİ

EĞİTİM YÖNETİCİLERİNDEN SALDIRIYA TEPKİ

18 Ocak 2017
805 kez görüntülendi

EĞİTİM YÖNETİCİLERİNDEN SALDIRIYA TEPKİ

Alaplı ilçesinde Kılçak Köyü İlk ve Ortaokul Müdürü Süleyman Bayraktar’a yapılan saldırıya eğitim camiasında sert tepki geldi. Alaplı ilçesinde görev yapan okul müdürleri Bayraktar’ı evinde ziyaret ederek destek verdi.

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilçedeki okulların müdürleri bir süre önce evinin önünde sopalı iki gencin saldırısına uğrayan Alaplı Kılçak Köyü İlk ve Ortaokul Müdürü Süleyman Bayraktar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan saldırıya ortak tepki gösteren Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilçedeki okulların müdürleri saldırıyı şiddetle kınayarak faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesi dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik,” Biz Alaplı Eğitim Yöneticileri olarak, İlçemizin değerli eğitim yöneticilerinden Alaplı Kılçak Köyü İlk ve Ortaokul müdürü Süleyman Bayraktar’a, 13 Ocak 2017 tarihinde yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Faillerinin en kısa zamanda yakalanarak adalete teslim edilmesini temenni ediyoruz. Bu saldırıyı Milli Eğitim camiasına yapılmış kabul ediyoruz. Saldırıya uğrayan okul müdürümüze ve Milli Eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

tepki

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz