ALAPLI HABERLERİ

EĞİTİME DESTEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

20 Mayıs 2014
647 kez görüntülendi

EĞİTİME DESTEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

Alaplı ilçesinde Alaplı’yı Geliştirme, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenlendi.


Kermesin açılışına Alaplı Belediye Başkanı Nuri  Tekin, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Ziraat odası Başkanı Şeref Türkoğlu ,Belediye meclisi üyeleri il genel meclisi üyesi Serdar Akyol ve vatandaşlar katıldılar.
Alaplı Müftüsü  kermesin hayırlara vesile  olmasını diledi.
Kermes bir hafta boyunca açık kalacak
Alaplı’yı Geliştirme, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek ve yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardım kermesi düzenlendi. Alaplı’yı Geliştirme, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Akkaya , “Dernek olarak amacımız ilçemizde bulunan yardıma muhtaç öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamaktır. Bu kapsamda Kaymakamlıktan yardım almayan vatandaşlarımıza ayni ne nakdi yardımlarda bulunuyoruz. Sosyal güvencesi olsun olmasın yardıma muhtaç ailelerimizin öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak noktasında çalışmalar yapıyoruz. Düzenlediğimiz yardım kermesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

From KERMES AÇILDI, posted by Mustafa Kanca on 5/19/2014 (58 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz