ALAPLI HABERLERİ

Eğitime koç desteği

18 Haziran 2013
571 kez görüntülendi

Eğitime koç desteği

 

Alaplı Kasımlı İlkokul-Ortaokul mezuniyet şöleninde, okul yararına açık arttırmayla ihaleye çıkan koç 3.500 TL’ye satıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde Türkiye 2. olan

Kasımlı İlkokul-Ortaokulu yararına düzenlenen gecede acık arttırmayla satılan koç 3.500 TL’ye alıcı buldu.

Acık artırmayı kazan Birlik Makine sahiplerinden Alaplı güreş ağası Aydın Semerci, “Burada çok güzel bir program düzenlenmiş bizde Türkiye’de 2. olmuş okulumuza eğitimine destek olmak istedik. İnşallah ileride daha güzel şeyler yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

Okul Müdürü Erdal Yılmaz ise, “Okulumuza bundan önce olduğu gibi bu günde çok özel destek verdiniz. Açık arttırmaya katılarak destek veren iş adamlarımıza, eğitim gönüllerini kutluyorum. Kasımlı İlköğretim Kurumu, Devletimizin birçok yerde vatanımızın birçok köşesinde çok özel ödeneklerle yaptığı işleri biz burada Alaplı’da eğitim gönülleri sayesinde gerçekleştiriyoruz. Emek ve destek veren herkesi kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Gecede minik öğrencilerin sergilediği halk oyunları beğeniyle izlenirken, hediye çekilişiyle devam edildi. Havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz