ALAPLI HABERLERİ

EKREM ALTAY TOPRAĞA VERİLDİ

22 Kasım 2012
1.117 kez görüntülendi

EKREM ALTAY TOPRAĞA VERİLDİ

MHP Alaplı ilçe Başkanı İsmail Altay’ın babası Ekrem Altay Gökhasan köyünde toprağa verildi.

Alaplı  Gökhasan köyünde bir hafta önce kalorifer kazanını yakmaya çalışırken yanan ve ağır yaralanan Ekrem Altay tedavi gördüğü Ankara da hayatını kaybetti. MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay’ın babası olan Ekrem Altay, bir hafta önce ikamet ettiği Gükhasan köyündeki evinde kalorifer kazanını yakmaya çalışırken kendini yakmıştı. Vücudunun birçok yerinde ağır yanıklar oluşan Ekrem Altay  Ankara Yanık Tedavi Merkezine götürülmüştü.

Vücudunun yüzde 80’inde yanık meydana gelen Ekrem Altay’ın bir haftadır devam eden Ankara Yanık Tedavi Merkezinde ki tedavisinde hayata tutunamadı.

Cenazesi Gökhasan köyüne getirilerek öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra defin edildi.Ekrem Altay’ın eşide yaklaşık iki ay önce vefat etmişti.

Cenaze namazına Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Belediye Başkan vekili Mehmet Yaman, Alaplı Jandarma Garnizon Komutanı Emre Balci, Emniyet müdürü İsmail Baş,  Alaplı MYO Müdürü Rıfkı Henden,  MHP Zonguldak İl Başkanı ve yöneticileri , Siyasi Partilerin başkan ve yöneticileri, Sivil Toplum örgütlerinin başkanları, Alaplı TSO Başkanı, esnaflar öğretmenler, oklu müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Ekrem Altay’ın evinin önünde cenazeye katılanlarda Alaplı müftü vekili O.Fatih Eryiğit helalik aldı.Yapılan duanın ardından cenaze aile mezarlığına götürülerek cenaze namazı kılındı.Eşinin yanına defin edildi.

ALBUM ADI EKREM ALTAY’IN CENAZESİ GÖKHASAN KÖYÜ, Fotograf Mustafa Kanca on 11/22/2012 (81 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz