ALAPLI HABERLERİ

EKREM ERDEM’İN AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ   

14 Temmuz 2014
921 kez görüntülendi

EKREM ERDEM’İN AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ    

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkalığı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına katılmak amacıyla bölgemize gelen Erdem, Zonguldak’ın Alaplı ili karayolu sınırında AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift, Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti önceki dönem il Başkanı Celil Uzun ve parti yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Erdem’in Zonguldak programının ilk durağı AK Parti Alaplı ilçe başkanlığıydı. Burada bir süre partililer ile sohbet eden Erdem, beraberindeki heyet ile birlikte bir süre dinlendikten sonra Ereğli ilçesine geçti. Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Erdem ve AK Parti heyeti, başkan Uysal ve belediye meclis üyelerine başarılar diledi.

 

EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

Erdem, Ereğli programı kapsamında AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına geçerek burada,  İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Erdem,  tüm partililer ile tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu, istek ve taleplerini dinledi.

Bir süre keyifle parti binasını da gezen Erdem,  gördüğü manzara karşısında AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır’a memnuniyetini aktardı ve parti binasını yer konum ve görüntü olarak çok beğendiğini söyledi.

 

Çakır’dan parti çalışmaları hakkında brifing de alan Erdem’in teşkilatta gördüğü manzara ve ilgi nedeniyle oldukça memnun olduğu gözlerden kaçmadı.

Çakır burada yaptığı konuşmasında; Erdem’in partiyi ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  1.5 yıl önce ilçe başkanlığı ve yönetim kurulunun Erdem’in onayı ile göreve geldiğini hatırlattı.

Çakır, “Bu 1.5 yıl içerisinde partimizi Ereğli’de en iyi noktaya taşıma adına gece gündüz çalıştık. Çalışmaya devam ediyoruz. Merkezi hükümetimizin Ereğli’mize önemli yatırımları oldu.  Bu yatırımları takip ediyoruz. Sizlerin desteği ile partimiz daha da iyi noktalara gelecektir.”

 

SEÇİLMİŞLER, TEŞKİLATLARIMIZLA UYUM İÇİNDE OLMALI

Erdem, burada partilere hitaben yaptığı konuşmada,  Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük teşkilatlarından birine sahip olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“AK Ereğli İlçe başkanlığı olarak güzel bir ortam oluşturmuşsunuz, Teşkilat binası yapılmış, gayet güzel olmuş.  Ereğli’de seçimleri almak için önemli çalışmalar ortaya koyduğunuz görülüyor. Sonucunda Ereğli Belediyesini AK belediyeler içerisine kazandırdık. AK belediyecilik hizmetlerinde seçilmişlerin parti teşkilatımızla uyum içerisinde olması gerekmektedir. Aksi durumunda uyumsuzluk,  hizmetlerinde eksik olmasına sebebiyet veriyor. Önemli olan, seçilmişler ile parti teşkilatının uyum içerisinde olması.  Bunu da devam ettireceğinize inanıyorum. Yerel seçimler adayı çok olan bir seçim. Her adayın da etkileme alanı var. Her partinin adayı için de geçerli. Adam ‘evet ben bir partiliyim ama amcaoğlum şurada’ deyip oyunu oraya kaydırabiliyor. Buna rağmen yüzde 45,5 gibi net bir rakamla seçimi aldık. Tabii bu arada Ereğli’yi almamız da çok önemlidir. Teşkilatların bu noktada çok önemli görevleri vardır. Ben bundan dolayı Ereğli halkımıza teşekkür ediyorum. Bize hizmet etme fırsatı verdikleri için. İnşallah değerli belediye başkanımız burada AK Parti belediyeciliğinin örneklerini gösterecek ve teşkilat ile uyum içinde çalışarak, bir daha da burada AK Parti iktidardan gitmeyecek ve hizmete devam edecek diye düşünüyorum.

 

DÜNYANIN EN BÜYÜK TEŞKİALTIYIZ

İlimizde, ilçemizde, beldelerimizde, mahalle ve köylerimizde, sandıklarımızda da teşkilatlarımız var. Bunlar her konuda netice almamızı kolaylaştırıyor. Her noktada bir AK Parti teşkilat mensubunu bulmak mümkün. 12 yılda yapılan hizmet,  yüz yılda yapılana denk. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük teşkilatlarından biriyiz.

 

MİLLET HİZMETİ GÖRÜYOR

Kâğıthane’de esnaf ziyaretinde bir beyefendiye seni üye yapalım dedim. ‘Üye olmam’ dedi. Niye olmuyorsun dedim, ‘Sosyal demokratım’ dedi. ‘Daha iyi ya dedim, AK Parti’den daha sosyal demokrat parti var mı, soruyorum sana, AK Parti’den bekleyip te yapmadığı ne var, şunu da açık bıraktığı ne var söyler misiniz’ dedim. Bir şey diyemedi, ‘ama biz ailece CHP’liyiz’ dedi. ‘Olsun’ dedim. ‘Senin haberin yok, eski CHP’liler, hep AK Partili oldu şimdi, ‘dedim. Biz yüzde 50’yi kiminle bulduk. Eski CHP’li, eski MHP’li, ANAP’lı, Refahlı geldi yüzde elliyi bulduk. Kaçacak yeri kalmadı. Dedim ki, ‘senin de menfaatin AK Parti’de ona destek vereceksin. Millet görüyor hizmeti. Midyat’ta gördüm. Partinin biri köy yolu yapmak için dozer getirmiş. Yapılmamış yol mu kaldı Allah aşkına. Bunların yapılanlardan da haberi yok. Köy girişine koymuş dozeri oy istiyor.”

 

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Erdem AK Parti Ereğli İlçe Teşkilat yöneticileri, gençlik ve kadın kolları, parti protokolü ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından bir süre partililer ile birlikte şehir merkezinde dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, küçük çocuklarla şakalaştı.

Erdem, esnaf ziyareti kapsamında kucağına aldığı küçük bir çocuk nedeniyle zor anlar yaşadı. Eliyle birkaç kez Erdem’in yüzüne tokat vurmaya çalışan küçük çocuk, Erdem’inde bu tokat girişimlerinden yüzünü koruyarak karşılık vermesi üzerine ilginç görüntüler ortaya çıktı.

 

ZİYARETTE HAZIR BULUNAN İSİMLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in Ereğli ziyaretinde AK Parti MKYK üyesi Emine Çift, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz’un yanı sıra çevre ilçe ve belde teşkilat başkanları, Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri, partinin gençlik ve kadın kolları hazır bulundu.

 

EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATI DA ZONGULDAK İFTARINA KATILDI

Erdem, tamamladığı Ereğli programının ardından Zonguldak İl başkanlığı tarafından Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İl Başkanlığının düzenlediği iftar programına AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile yoğun katılım gösterdi.

 

EKREM ERDEM EREĞLİ ZİYARETİ (4)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz