ALAPLI HABERLERİ

ELEŞLER SPOR YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

30 Mayıs 2014
960 kez görüntülendi

ELEŞLER SPOR YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

 

Ereğli 1. Amatör Küme’de mücadele eden Alaplı temsilcisi Eleşlerspor’un yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Eleşler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçenin en köklü spor kulüplerinden biri olan Eleşlerspor’da bu dönem görevin kendilerine layık görüldüğünü belirterek, “Genç ve dinamik bir ekiple, devir aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine  getirmeye çalışacağız. Bunun için de herkesin desteğini bekliyoruz. “ dediler.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Eleşler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Biz, ilçemizde sporun gelişmesi ve daha iyi bir noktaya taşınması için bugüne kadar verdiğimiz desteği, bundan sonra da artırarak sürdüreceğiz. Özellikle gençlerimizin spor yapma imkanlarının artırılmasına çalışacağız. Bunun için sportif tesisleşme sağlayacağız. Yetenekli gençlerimizin keşfedilmesine de imkan sağlayacağız.  Bu konuda spor kulüplerimizle de işbirliği içinde olacağız. “ dedi.

Aynı zamanda kendi köyünün takımı olan Eleşlerspor’u daha iyi bir konumda gör8mek istediğini belirten Belediye Başkanı Tekin, “Bizim ve sporseverlerin de desteğiyle, bu genç ve dinamik yönetim kurulunun bunu başarabileceğini düşünüyorum. “ dedi.

Ziyaretin sonunda, Eleşler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e, üzerinde isminin yazılı olduğu Eleşlerspor forması ve atkısı hediye etti.

eleşlerspor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz