ALAPLI HABERLERİ

ELEŞLERSPOR 30.YILINI KUTLADI

22 Aralık 2014
637 kez görüntülendi

ELEŞLERSPOR 30.YILINI KUTLADI

Alaplı İlçesinin önde gelen spor kulüplerinin başında gelen Eleşlerspor 30.cu kuruluş yıldönümü düzenlendiği bir gece ile kutladı.

Alaplı Yamanlar Otel’de düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 30 yıllık takımın geçmişi ve başarıları da slayt gösterisi eşliğinde davetlilere izlettirildi.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan gecenin açılış konuşmasını Eleşlerspor Kulüp Başkanı Mustafa Kaya yaptı.

Kaya, takımın mücadele ettiği ligde çok zor şartlar altında çalıştığını belirterek, yalnız genç takımın iyi işler çıkardığını ifade etti.

Konuşmasını Yönetim kurulunu yanına çağırarak devam eden Kaya, “ Bu gecemize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 30.cu kuruluş yıldönümümüz kutluyoruz. Sizlerle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İyi bir ekip kurduk ve iyi bir hava yakaladık. Bu gecede birlik ve beraberliği sağlamak ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenledik. Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz bu gecemiz devam edecek. Takıma katkılarınızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kulübün kurucularına protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

Geceye Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkan Vekili Yaşar Çevik, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz,  Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, oda ve dernek başkanları, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz