ALAPLI HABERLERİ

EN TEHLİKELİ VİRAJ DÜZELTİLECEK

5 Ekim 2016
914 kez görüntülendi

EN TEHLİKELİ VİRAJ DÜZELTİLECEK

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar sık, sık kazaların yaşandığı Alaplı-Mollabey Karayolu üzerinde bulunan virajları kaldırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.


Çağlar gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajları kaldıracaklarını söyledi. Virajlarla ilgi sürücülerden çok fazla şikayetler aldıklarını ifade eden Çağlar, “Alaplı Mollabey Köyü yolu  Kefken altı mevkisinde sürücülerin görüş acısını tamamen kapatan ve sık, sık kazaların yaşandığı virajları kaldırmak için Çamlıbel Köyü Muhtarım bölgede faaliyet gösteren fabrikaların sahipleri ve müdürleriyle birlikte incelemeler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Virajlarla ilgi sürücülerimizden sık, sık şikayetler alıyorduk. Önümüzdeki günlerde iş makineleri ile birlikte bu virajları kaldırarak trafik akışını daha rahat bir hale getireceğiz” diye konuştu.

Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlar ile İş adamları Alaplı işadamları Mehmet ve Levent Sözer kardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, Birol Şahin, Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç ile çalışma başlattıklarını Kaymakam Altuğ Çağlar’ın da kendilerine bu konuda destek verdiğini söyledi.
İncelemelere,  Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer,  Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı ve iplik fabrikası Müdürü Bahadır Aksoy  ve yer sahipleri katıldı.

viraj

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz