ALAPLI HABERLERİ

ENGELİLER GECESİNDE PROTOKOL TEKERLEKLİ SANDALYEDE OTURDU

5 Aralık 2013
496 kez görüntülendi

ENGELİLER GECESİNDE PROTOKOL TEKERLEKLİ SANDALYEDE OTURDU

Anadolu Engeliler Derneği Alaplı Şubesince, 23 ortopedik engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Anadolu Engeliler Derneği Alaplı Şubesi tarafından, Engeliler günü dolayısıyla gece düzenlendi. Gecede 23 engelliye tekerlekli sandalye hediye edilirken geceye katılan Dursun Ali Erzincan şiir dinletisi sundu.

Dernek Başkanı İsmail Korkut, yaptığı konuşmada, çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyeleri 23 engelliye teslim ettiklerini söyledi.

İlçemizde yaklaşık bin civarında engelli yaşadığını anlatan Korkut, Gönül ister ki engeller hiç olmasın. Ama eyer varsa da engellilerimizde de bu engelleri aşabilecek güçlü bir irade olmalıdır. Biz engeliler şayet bütün engellilerin kalkmasını istiyorsak bunu yolunun da öncelikle birlik olmaktan ve o engellilerin kaldırılmanın yolunun beraber hareket etmekten geçtiğini asla unutmamalıyız. Derneğimize tekerlekli sandalye bağışlayan Almanya Zonguldaklılar Derneğine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” Diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da, Engeliler Derneğimizle birlikte ortak yürüttüğümüz bazı projeler var. Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığına verdiğimiz ulaşabilirlilikteki engellilerin ortadan kaldırılması ve eğitim programı gibi projelerimiz var. Bu projeleri takip ediyoruz” dedi.

From ENGELLİLER GECESİNDE 23 TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI, posted by Mustafa Kanca on 12/05/2013 (33 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Törene katılan protokol üyeleri, engellilere hediye edilecek tekerlekli sandalyelerde oturarak töreni izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz