ALAPLI HABERLERİ

Engelleri Doğada Spor ile Aşıyoruz” Projesi Başlatıldı

7 Kasım 2018
922 kez görüntülendi

Engelleri Doğada Spor ile Aşıyoruz” Projesi Başlatıldı

Alaplı Meslek Yüksek Okulu kapalı spor salonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği “Engelleri doğada spor ile aşarız” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle yürütülen “ENGELLERİ DOĞADA SPOR İLE AŞARIZ” Projesinin açılış törenine Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Hayri Bulazar,  ilçe spor müdürü Süleyman Bayraktar, Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, TSO Başkanı Recep Ocak, KYK Yurt Müdürü Erhan Yavaş, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, açılışta yaptığı konuşmada, okul olarak birçok projeye imza attıklarını söyledi.

Bu tür projelerin devam edeceğini ifade eden Yavuz, projeye verilen desteklerden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Yavuz, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği ve okulun yürüttüğü üçüncü proje olan Engelleri Doğada Spor ile Aşıyoruz Projesi kapsamında lise ve üniversite öğrencilerinin birlikte doğa yürüyüşü, sinema günleri ve spor salonunda spor etkinlikleri yapacağını vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz