ALAPLI HABERLERİ

ENGELLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

22 Mart 2016
884 kez görüntülendi

ENGELLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Göreve geldiği günden itibaren bir çok projeye ve etkinliklere imza atan Alaplı Yurt-Kur Müdürü Erhan Yavaş ve öğrencileriyle birlikte geçtiğimiz günlerde rehabilitasyon merkezine giderek oradaki öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Alaplı Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kdz.Ereğli Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.
Palyaço kıyafeti eşliğinde buradaki öğrencilerle canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Öğrenciler daha sonra kendi harçlıklarıyla aldıkları eşofman takımından oluşan hediye paketlerini öğrencilere verdi..Programın sonunda rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Yurt Müdürü Erhan YAVAŞın Alaplı Anadolu lisesinden öğrencisi olan psikolog İrem ALTAN Bu etkinliği gerçekleştirdikleri için Alaplı yurt müdürü Erhan YAVAŞ ve yurt öğrencilerine teşekkür ederek öğrencilerinin çok mutlu olduklarını, bunu öğrencilerin davranışlarından ve verdikleri tepkilerden anlaşıldığını söyledi.
Bu öğrencilerin özel öğrenciler olduğunu,bazı öğrencilerin zihinsel engelli, bazılarının öğrenme güçlüğü çektiğini, bazılarında da gelişim geriliği olduğunu bu gibi empati etkinliklerinin çocukların eğitiminde de olumlu katkılarının olduğunu söyledi.
Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Temsilcisi Şenol BAHADIR ve Müdürü Burak BAHADIR bu etkinliğin kendilerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini söyleyerek Yurt Müdürüne ve öğrencilere teşekkür ettiler.
Bu arada Alaplı Yurt-Kur müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda da birçok okullarda etkinlik düzenlenmiş ve minik öğrencileri kendi
biriktirmiş oldukları harçlıklarla sevindirmişlerdi

kykkk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz