ALAPLI HABERLERİ

ENGELLİLER GÜNÜNDE PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİLER

3 Aralık 2012
581 kez görüntülendi

ENGELLİLER GÜNÜNDE PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİLER

Alaplı Özel Kuzey Bakım Merkezi  3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kaymakamlık Makamına ve Belediye Başkanına ziyarette bulundu.

Kuzey bakım Merkezi Müdürü Serdar Demirkol ve bakım merkezi görevlilleri bir grup engelli ile Kaymakam Yıldıray Malğaç ile Belediye Başkanını ziyaret ettiler.

Serdar Demirkol  3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle ziyaret ettiklerini desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkürlerini bildirdi.

Kaymakam Yıldıray Malğaç ise  Hepimiz birer engelli adayıyız.  Gelir düzeyi ve konumu ne olursa olsun özürlülük; tüm kesimleri etkileyen toplumsal bir sorundur. Özürlü vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemlerin alınması da hepimizin insanlık görevidir.

Engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri amacıyla, devletimizin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlarımızın gösterdiği özverili çabalar, geleceğe ilişkin umudumuzu artırmaktadır.

Sorumluluk taşıyan her vatandaş engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalı ve onların sorunlarına ilgiyle yaklaşmalıdır. Vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlendirilmesi önemli bir zorunluluktur. Engelli vatandaşlara sahip çıkmayı “insanlık görevi” olduğu gibi vazgeçilemez toplumsal sorumluluk olarak görmek gerekmektedir.

Kuzey Bakım Merkezi çalışanlarını engellilere sahip çıkması ve özverili çalışmalarını takdir ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü münasebetiyle tüm özürlülerimizi ve fedakar ailelerini kutlar, sağlık ve esenlikler diliyorum.

Belediye Başkanı  Nevzat Çimenoğlu’da Engelliler gününde kendilerini ziyaret eden engellilerin günlerini kutladığını toplum olarak engellilere sahip çıkmamız gerektiğini ifade etti

ALBUM ADI KUZEY BAKIM MERKEZİNDEN ZİYARET, Fotograf Mustafa Kanca on 12/03/2012 (31 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz