ALAPLI HABERLERİ

ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMA MESAJI

11 Mayıs 2014
708 kez görüntülendi

ENGELLİLER  HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Anadolu Engelliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Korkut mesajında şöyle dedi

Bilindiği gibi içinde bulunduğumuz hafta; 10-16 mayıs engelliler haftası olarak kutlanmaktadır. Alaplımızda da her yıl Derneğimiz gerek üç aralık dünya engelliler gününde, gerekse 10-16 mayıs engelliler haftasında çeşitli etkinlikler yapmaktadır.

 

Bu yıl 10-16 mayıs engelliler haftasında ise dernek olarak İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler daire başkanlığı engelliler müdürlüğüne bağlı engelli mehteran takımı ve engelli semazen ekiblerimizi ilçemizde ağırlamak suretiyle bir etkinlik planlamıştık. Ancak; 10-16 mayıs engelliler haftası boyunca bu ekiplerimizin programlarının yoğunluğundan dolayı etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelemek mecburiyetinde kaldık.

Dernek olarak planladığımız bu etkinliğimizi önümüzdeki süreçte en kısa sürede gerçekleştirerek haftamızı en güzel şekilde kutlayacağız.

Bu vesile ile başta Alaplı’da yaşayan engellilerimiz olmak üzere tüm kader arkadaşlarımın haftasını tebrik eder, hiçbir engelin olmadığı ve engellileri eksik insanlar olarak gören akıl ve izandan yoksun fikren engelli kişilerin hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacakları bir Alaplı’ya olan inancımı bir kez daha önemle vurgular, saygılar sunarım.

 

İsmail KORKUT

Anadolu Engelliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz