ALAPLI HABERLERİ

ENGELLİLERE KURA MÜJDESİ

11 Mayıs 2014
583 kez görüntülendi

ENGELLİLERE KURA MÜJDESİ

7 şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren engelli kamu personel seçme sınavı ve engellilerin devlet memurluğuna alınmaları hakkında yönetmelik uyarınca kura usulüyle yapılacak yerleştirmeler için adaylardan başvuru alınması işlemleri 15-28 mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.

Belirtilen Yönetmelik uyarınca Kuraya; ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvuracaklardır (Adayların tercihlerin son günü itibarıyla mezun durumda olmaları gerekmektedir.).

Adaylar Öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il veya ilçe müdürlüklerinden başvuru yapacakları engel grubunu belirtir onaylı ön kabul ve taahhüt beyanı belgesi aldıktan sonra başvurularını internet üzerinden yapacaklardır.

Derneğimiz engellilerimizin başvurularını kolaylıkla ve sorunsuz bir şekilde yapabilmeleri için gereken her türlü yardımı sağlayacaktır.

Alaplı’da yaşayan engellilerimiz bilgi almak ve başvurularını yapabilmek için Rampalı çarşı no 47’de bulunan dernek binamıza gelerek veya 0 532 204 40 25, 0 541 645 20 67 nolu telefonları arayarak bilgi alabilirler.

Bu vesile ile kuraya katılacak tüm engellilerimize şimdiden başarılar diler, bu atama döneminin tüm engellilerimiz için hayırlı olmasını temenni ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz