ALAPLI HABERLERİ

ENGELLİLERE SPOR YAPTIRMA HEDEFLENDİ

5 Şubat 2013
638 kez görüntülendi

ENGELLİLERE  SPOR YAPTIRMA HEDEFLENDİ

Alaplı Gençlik Hizmetleri spor Müdür Vekili Mustafa Öztürk, yeni atanan antrenörlerle birlikte Kuzey Bakım merkezini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri spor Müdür Vekili Mustafa Öztürk, İlçeye tekvando, güreş, hentbol ve voleybol antrenörleri atandığını söyledi. İlçedeki engellilerinde spor yapmaları için yeni antrenörlerimizle birlikte çalışma başlattıklarını anlatan Öztürk, “ Kuzey Bakım Merkezinde bulunan vatandaşlarımıza sosyal aktiviteler yaptırmak ve spor ile iç içe olmalarını sağlamak amacıyla haftanın belirli günlerinde spor yapmalarına katkı sağlamak istiyoruz.Bu anlamda ilçemize yeni atanan 4 tane antrenörümüz var.Bu antrenörlerimizle birlikte engelli kardeşlerimize sporu sevdirmek istiyoruz.Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız” dedi.

Ziyaretten dolayı dıyduğu memnuniyeti dile getiren Kuzey Bakım Merkezi Müdürü Psikolog Doktor Serdar Demirkol ise, Hastalarımıza spor yaptırma ve sosyal aktivitelere katılma fikrini benimseyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Burada kalan her hastamızın spor yapması onlar için ayrı bir moral olacak” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz