ALAPLI HABERLERİ

ERCAN CANDAN ALAPLI’DA BAYRAMLAŞTI

17 Ekim 2013
658 kez görüntülendi

ERCAN CANDAN ALAPLI’DA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Alaplı  İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, İl Başkanı Hamdi Uçar’ın katıldığı bayramlaşma programına belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticilerinin yanı sıra partililer katıldı. AK Parti Alaplı  İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Milletvekili Ercan Candan’ın başarılı çalışmalar yaptığını belirterek kendisine teşekkür etti.

 

 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’da kurban bayramını kutlarken, İl genelinde bayramlaşma programı yapıldığını söyledi. Uçar, “2 Gündür hep teşkilatımız ile bayramlaşma programı yapıyoruz, yoğun kalabalıkların, ilginin olduğunu görüyoruz. Her bayramın bir önceki bayramdan daha coşkulu geçtiğini görüyoruz. Köylerimizde bile araba park edecek yerler bulunamıyor o duruma geldi. İnsanlarımız seyahat ederek önemli günlerde ailelerini yakınlarını ziyaret etme konusunda hassasiyet gösteriyorlar. İnşallah bundan sonraki bayramlarımız da heyecan ve atmosferi daha fazla yaşarız diye düşünüyorum. Merkezi hükümetimiz sadeceAlaplı’da değil Zonguldak genelinde de yatırımları vardır. Bakanlarımız geliyor yerinde çalışmaları inceliyor. Hem temel atmaları hem açılışlarını yapıyor, umut ediyorum ki bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde bu yatırımlarımız bölgemize kazandırılır, vatandaşlarımız bu hizmetlerden ziyadesiyle memnun olur diye düşünüyorum. Biz siyasiler olarak çalışıyoruz çabalıyoruz, vatandaşlarımıza köprü vazifesi oluyoruz. Bir bütünüz hepimizin sahip çıkmasını istiyoruz. Davasına sahip çıkan bölgesine ve ülkesine sahip çıkıyor demektir” dedi.

 

“Bayramlar bir tatil değildir” diyen Candan konuşmasını şu sözlerle tamamladı. “Tatile gitme zamanı değildir bayram ayrı tatil ayrıdır. Bayram ile tatil arasındaki farkı bilmeliyiz. Bayram bir vesiledir. Bayram nedeniyle buradayız, Ak Parti’nin tek vücut olduğunun bir göstergesidir, katılımcılara teşekkür ediyorum. Ailenizi yapacak işinizi bıraktınız buraya geldiniz, birlik olalım dediniz. Önümüzdeki süreç oldukça zor ve çetin bir süreç. Yerel seçimler ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi onunu akabinde de genel seçim var. Dolayısıyla yılbaşından sonra çok ciddi ve oldukça meşakkatli bir maratona giriyoruz. Teveccühü bizim arttırmamız daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bütün bakanlarımızın, başbakanımızın, milletvekillerimizin sürekli söylediği bir şey var. İslam aleminin birliği dirliği, İslam coğrafyasında akan kanın durması. İslam coğrafyasında akan kanın durmaması bizi niye rahatsız ediyor biz İslam coğrafyasına 700 yıl boyunca onun hizmetkarlığını yaptık, sahip çıktık, dolayısıyla yaşanan bu olaylar bizim başımızı ağrıtıyor. Bizim başımız ağrısı aslında vücudun bir parçası olduğu için ağrıyor. Biz bayramını vesile ediyoruz inşallah bu kurban bayramı bir son olur. Buradaki akan kanan da biran evvel durur”

 

Milletvekili Candan, İl Başkanı Uçar ve İlçe Başkanı Çaturoğlu daha sonra partililer ile bayramlaştı.

Hep beraber Gümeli beldesindeki bayramlaşma programına katılmak için Gümeli’ye hareket ettiler
This plugin does not have a valid Facebook access token. Please use your admin panel to login with Facebook.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz