ALAPLI HABERLERİ

ERCAN CANDAN YURT İNŞAATINI İNCELEDİ

10 Mart 2013
675 kez görüntülendi

ERCAN CANDAN YURT İNŞAATINI İNCELEDİ

Zonguldak  Milletvekili Ercan Candan, Alaplı  İlçesi’nde yapımı devam eden , Öğrenci yurdu  inşaatlarını inceledi.

Ercan Candan , Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Pari ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclisi üyesi Temel Uslu ile birlikte Alaplı Meslek yüksek Okuluna gitti.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı  Meslek Yüksekokulu (AMYO) Kampus alanı içerisinde yapımı devam eden 500 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu inşaatında incelemeler yapan Zonguldak  Milletvekili Ercan Candan, Alaplı  Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ve inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı.

İnşaat firması yetkilileri önümüzdeki ders yılında hizmete girecek olan yurt inşaatıını bitirmeye çalıştıklarını ifade ettiler.

Üniversite yurdu 250 kız, 250 erkek öğrenci olmak üzere 500 öğrenci kapasitelik yapılıyor.

Yurt içinde 2 ve 3 kişilik odalar var. Öğrenciler banyo tuvaleti, çalışma düzeni olan odalarda ihtiyaçlarını karşılamış olacak. Yurdun yanında içinde kafeteryası, yemek salonu ve sosyal tesis binası olacak.

Yurta ait yemekhaneden yurtta kalan öğrencilerin dışında okul öğrencilerininde yemek yemesi için çalışma yapılması gerektiği milletvekiline bildirildi.

ALBUM ADI MV. ERCAN CANDAN YURT İNŞAATI, Fotograf Mustafa Kanca on 3/09/2013 (24 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz