ALAPLI HABERLERİ

ERCAN CANDAN’A KONVOYLU KARŞILAMA

1 Şubat 2014
753 kez görüntülendi

ERCAN CANDAN’A KONVOYLU KARŞILAMA

Zonguldak milletvekili Prof. dr.Ercan Candan Ak Partililerce yüzlerce araç tarafından karşılandı

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Candan, “Hep birlikte top yekün bir Ereğli’de değişime ihtiyaç olduğunu ben milletvekili olduğumdan beri söylüyorum.

 

Bu değişim içerisinde de kadro yeniden toparlandı, artık Ereğli’de değişim zamanı gelmiştir. Biz bunu görmek istiyoruz. Halkımız teveccüh gösterirse bu değişime Ereğli ve Alaplı’yı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Akçakoca sapağında yaklaşık 200 araçlık konvoy ile partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Zonguldak il genelinde ilçe ve belde belediye başkanlarının açıklanmasının ardından yeni bir süreç başlarken partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Candan, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan ve teşekkür eden Candan daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“ÖNÜMÜZDE 2 AY VAR”
Zonguldak’ta adayların açıklanmasının biraz geciktiğini ve bu gecikmenin sebepleri bulunduğunu belirten Candan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Başbakanımızın ilgileneceği başka olaylar oldu, biraz gecikti ama çok da geç değil. Önümüzde tam 2 aylık bir süreç var. Bu süreçte biz elimizden geldiğinde Zonguldak bölgesindeki talihi değiştirmek istiyoruz. Zonguldak eskiden beri o bilinen Türkiye’nin diğeri mantığını bir yolu ile değiştirmek istiyoruz, onun için yola çıktık. Bu civar kapsamında da Ereğli ve Alaplı önemli bölgelerimizden biri.

EREĞLİ’DE UYSAL ALAPLI’DA ÇİMENOĞLU
Hüseyin Uysal, Ereğli’de açıklandı kendisini tebrik ediyorum. Nevzat Çimenoğlu ikinci kez aday gösterildi bu onun başarısını da gösteriyor, kendisini tebrik ediyorum. Alaplı’da birinci parti olarak çıkartacağına inanıyorum. Beldelerimiz malum, değişikliklere gittik inşallah güzel şeyler olur. Hep birlikte top yekün bir Ereğli’de değişime ihtiyaç olduğunu ben milletvekili olduğumdan beri söylüyorum. Bu değişim içerisinde de kadro yeniden toparlandı, artık Ereğli’de değişim zamanı gelmiştir. Biz bunu görmek istiyoruz. Halkımız teveccüh gösterirse bu değişime Ereğli ve Alaplı’yı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum”

ÇOLAK’A DA ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçtiğimiz dönem 3. sıradan Milletvekili adayı olan işadamı Semih Çolak’a ait Akçakoca sapağında karşılanan Candan beraberinde belediye başkan adaylarıyla Çolak’ı ziyaret etti, misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar

  1. Kemal Alakurt dedi ki:

    Tabi ki Sn. Çimenoğlu çoook başarılı. Belediyenin kendi internet sitesindeki anket bile onun başarısını gösteriyor. Yazık oldu ALAPLI’nın bir 5 yılına daha.

Yorum Yaz