ALAPLI HABERLERİ

ERDAL YILMAZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

26 Temmuz 2020
1.854 kez görüntülendi

ERDAL YILMAZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Alaplı Ahmet Zeki Atalay Ortaokul Müdürü Erdal Yılmaz, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevine atandı.

Erdal Yılmaz, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevine vekalaten yapıyordu.
Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulunda birçok projelere imza atan, Zonguldak ilçe ve beldelerinde bulunan tüm eğitim kurumlarının yanı sıra özel ve devlet okullarını geride bırakan Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulunda büyük bir başarı öyküsü ortaya koyarak ilin en kaliteli kurumu olarak bir kez daha tescillendirerek 81 il arasında ilk ona kalarak yılın En Kaliteli Kurumu kategorisinde Türkiye ikincisi yapan, okula üç kez beyaz ödülü kazandıran Erdal Yılmaz sportif faaliyetlerde çeşitli dallarda bölge,il ve ilçe birincilikleri kazandırdı. Okulda görev yaptığı sürece uygulamaya koyduğu çeşitli projeler ilimiz ve ilçemizdeki okullara örnek oldu.

EĞİTİMDE ALAPLI’MIZIN GURURU OLDU
Yılmaz, son olarak iki yıl önce yeni görev yeri olan Alaplı Ahmet Zeki Atalay Ortaokulunu kısa sürede okulu toparlayarak ilçede adından sıkça söz ettiren Okul haline getirdi. Yılmaz, geçen yıl Araştırma Geliştirme (ARGE) Projeleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vekilliği görevine atanarak ilçemizin gururu oldu.
ARGE Projeleri kapsamında, eğitim gelişiminin yanı sıra Alaplı’nın ülke çapında tanınmasına da katkı sağlayan Yılmaz dün İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevine başladı. Erdal Yılmaz ile birlikte Saadettin Dede il milli eğitim müdür yardımcısı oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz