ALAPLI HABERLERİ

ERDEMYUVA ÜST GEÇİDİNE BAŞLANILACAK

7 Ocak 2013
511 kez görüntülendi

ERDEMYUVA ÜST GEÇİDİNE BAŞLANILACAK

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Karayolları’nın Erdemyuva’daki üst geçit inşaatına kısa bir süre içerisinde başlayacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Ocak ayı Belediye Meclisi toplantısında konunun gündeme getirilmesi üzerine yaptığı açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Erdemyuva üst geçidinin ihalesini ve yer teslimini yaptığını belirterek şöyle dedi:

“Biz Karayolları’ndan Taşbaşı  mevkiine ve Erdemyuva mevkiine birer üst geçit yapılmasını talep ettik. Karayolları, bu talebimizin ikisinin birden yerine getirilmesinin mümkün olmadığını, bizden öncelikli olabilecek birini tercih etmemizi istedi. Biz de bunun üzerine, Erdemyuva üst geçidinin daha aciliyeti olduğunu ve eğer bir tane yapılacaksa buraya yapılmasının daha uygun olacağını Karayolları’na ilettik. Bunun üzerine geçtiğimiz aylarda Erdemyuva üst geçidinin ihalesi tamamlanarak, yer teslimi de yapıldı. İnşaata da hemen başlanacaktı ancak tam üst geçit yapılacak noktada elektrik direği ve elektrik tellerinin bulunmasından dolayı yüklenici firma inşaata başlayamadı. Bu durum Enerji-Sa firmasına bildirildi ve geçtiğimiz günlerde de buradaki elektrik direği ve telleri üst geçit alanından daha uzak bir noktaya taşındı. Sanıyorum, en geç iki ay içerisinde üst geçit inşaatına başlanacak ve kısa sürede tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacak. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz