ALAPLI HABERLERİ

EREĞLİ BELEDİYESİ VATANDAŞIN ARAZİSİNDEN YOL GEÇİRDİ

16 Eylül 2015
713 kez görüntülendi

EREĞLİ BELEDİYESİ VATANDAŞIN ARAZİSİNDEN YOL GEÇİRDİ

 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir vatandaş, tapulu arsasından izin alınmadan yol geçirildiği gerekçesiyle kazıklarla trafiğe kapattı.

Yol geçen yerde 12 kişinin ortak olduğu 8 dönümlük arazi ile 2,5 dönümlük bir 4 kişiye ait arazi bulunuyor

Alaplı İlçesi Gökhasan köyünde yaşayan Musa Çimen, Ereğli Belediyesinin Ereğli Organize Sanayi Bölgesi girişinde kendinse ait 8 dönümlük tapulu arazinden yol geçirdiğini iddia etti.

Ereğli Belediyesini ne amaçla arsasından yol geçirdiğini anlayamadığını ifade eden Çimen, şöyle dedi:

“Ereğli OSB girişinde Alaplı Gökhasan köyü sınırlarında 8 dönümlük arsamın tam ortasından Ereğli Belediyesine ait iş makineleri Hamzafaklı ve Bakırlık Mahallelerine bağlantı yolu yapmak için yol geçirmiş. Belediyenin ne amaçla böyle bir şey yaptığını anlamış değilim. Burada çalışan ekibe arsamdan yol geçiremezsiniz diye sorduğumda Belediye git dediler. Fen işleri bir yetkili yol çalışmasını olduğu yere gelerek görüştük. Kendisine kimden izin alarak tapulu arazimden yol geçiriyorsunuz diye sorduğumda bana doğru söylüyorsun dedi. Bu arsanın bana ait tapuları var. Başka yerden yol açması var diye benim arsamdan yol geçirmek istediler. Yola kazıklar çakarak trafiğe kapattım. Ereğli Belediyesi bir an önce yaptığı hatadan geri dönmesini ve arsamı eski haline getirmesini istiyorum. Aksi taktirde tüm yasal haklarımı kullanacağım.”

????????????????????????????????????

Belediyenin yaptığı yolu kapattılar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz