ALAPLI HABERLERİ

EREĞLİ’Yİ KÖY KÖY GEZEN CANDAN, ALAPLI’DA 20 DAKİKA BAYRAMLAŞTI GİTTİ

6 Ekim 2014
615 kez görüntülendi

EREĞLİ’Yİ KÖY KÖY GEZEN CANDAN, ALAPLI’DA 20 DAKİKA BAYRAMLAŞTI GİTTİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan,  Kurban Bayramı boyunca beraberindekilerle birlikte  Ereğli’nin bir çok köy ve mahallelerinde bayramlaşma programlarına katılırken Alaplı’da sadece İlçe teşkilatıyla bayramlaşması tepkilere neden oldu.

Alaplı’da Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’a yönelik tepkiler her gecen gün artıyor. Son olarak Ereğli’de köy ve mahallerde giderek vatandaşlarla bayramlaşması Alaplı’da hiç bir köye gitmemesi başta Ak Parti köy temsilcileri olmak üzere, yönetim kurulu üyelerinin tepkisini çekti.

İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına katılan Candan, 20 dakika bayramlaşmanın ardında Yazganlar çay evinde çay içerek İlçeden ayrıldı.Bir çok köy temsilcisi Candan’ın Alaplı köylerinde hiç görmediklerini iddia ederken, ” Candan bırakın bayramlaşmayı köylerimize gelmiyor ki, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zonguldak İlçeleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en çok oy Alaplı’dan çıktı. Hangi Ak Partili Milletvekili Alaplı köylerine gezerek teşekkür etti. Candan, hep Ereğli’nin sorunlarıyla ilgileniyor.Alaplı ile ilgilenen kimse yok. Biz seçim zamanı değil bizi her gün hatırlayan milletvekilleri  istiyoruz.” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz