ALAPLI HABERLERİ

ERGİNLER ALPET FİYATLARI İNDİRDİ

1 Mayıs 2015
1.097 kez görüntülendi

ERGİNLER ALPET  FİYATLARI İNDİRDİ

Alaplı ilçesinde 8 Kasım 2014 tarihinde hizmete giren Alaplı Erginler Enerji Alpet İstasyonu halkın cebini düşünen kampanyalarını aralıksız sürdürüyor.

Alaplı Erginler Enerji Alpet İstasyonu 1 Mayıs İşçi Bayramına özel anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. 30 Nisan 2015 günü saat 20.00’ten itibaren başlayacak olan kampanya ve 3 Mayıs 2015 Pazar günü saat 24.00’e kadar geçerli olacak fiyatlar şöyle Benzin 4.61, Motorin 3.86, Trojet. 3.88, LPG Oto Gaz 2.18

 

14 Şubat Sevgililer Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel kampanyalar düzenleyerek ilçe halkının gönlünü ve takdirini kazanan Alaplı Erginler Enerji Alpet İstasyonu 4. Kampanyasını 1 Mayıs İşçi Bayramına özel düzenliyor.

Hizmete açıldığından bu yana halkın cebini düşünen fiyatlar ve yüzde 30 oranında yakıt tasarrufu sağlayan kaliteli yakıtı ile dikkatleri üzerine çeken Alaplı Erginler Enerji Alpet İstasyonu kaliteli ve en uygun fiyatlarla ilçe halkının gönlünü ve takdirini kazanarak hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

Kendisi de bir dönem Erdemir’de operatör olarak çalışan 1990 yılında Erdemir’den ayrılarak ticaret hayatında daha büyük başarılara imza atan Bellona, Vestel, İstikbal Bayliğini başarı ile yürüten Alaplı Erginler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ergin, Alaplı Erginler Enerji Alpet İstasyonu olarak 1 Mayıs İşçi Bayramına özel bir kampanya düzenlediklerini söyledi. Alpet İstasyonu olarak ilçe halkının öncelikle cebini düşünen bir hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Ergin, ” İstasyonumuz 8 Kasım 2014 tarihinde ilçemiz halkına hizmet vermeye başladı. Açılışımızdan bu yana öncelikle kaliteli hizmet ve en uygun fiyatlarla halkımızın cebini düşünen bir anlayışla hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak ilçe halkımızın teveccühüne layık olmak için çalışıyoruz. Bu anlamda ilçe halkımıza yönelik şimdiye kadar 14 Şubat Sevgililer Günü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel kampanyalar düzenledik. 4 Kampanyamızı 1 Mayıs İşçi Bayramına özel düzenliyoruz. Kampanyamız 30 Nisan günü saat 24.00’ten itibaren başlayacak. 3 Mayıs 2015 Pazar günü saat 24.00’e kadar devam edecektir. Bende işçilikten gelen biri olarak emeğin, emekçinin, köylünün ve ziraat işçisinin alın terinin ne demek olduğunu biliyorum. Bu vesile ile tüm işçi kardeşlerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

alplettt

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz