ALAPLI HABERLERİ

EŞİNE KAVUŞABİLMEK İÇİN YÜRÜYOR

21 Aralık 2012
596 kez görüntülendi

EŞİNE KAVUŞABİLMEK İÇİN YÜRÜYOR

Alaplı’da yaşayan Mehmet Şah Beyaztaş, Filipinler’de yaşayan imam nikahlı eşine, uçak bileti alamadığı için ulaşamadığı gerekçesiyle İstanbul’a yürüyüş başlattı.

 

Mehmet Şah Beyaztaş (35),   yaptığı açıklamada, internetteki sosyal paylaşım sitesinden tanışarak 2 yıl önce gittiği Filipinler’de, Müslüman olarak Fatma adını alan Jhonabelle Delos Santos ile imam nikahıyla evlendiğini, Türkiye’ye dönmesinin ardından da bir daha eşini göremediğini söyledi.

Filipinler’deyken yanında gerekli evraklar olmadığı gerekçesiyle resmi nikahlarının kıyılamadığını ifade eden Beyaztaş, şunları kaydetti:

“Bunun üzerine ben Türkiye’ye dönmek zorunda kaldım. Günübirlik işlerde çalıştığımdan düzenli bir gelirim yok. Bundan dolayı Filipinler’e gitmek için uçak biletimi alamıyorum. İki yıldır imam nikahlı eşimden ayrıyım. Onun da maddi durumu iyi olmadığından bana destek olamıyor. Kimin kapısını çaldıysam sonuç alamadım. Filipinler’e gitmem konusunda kimse bana yardımcı olmayınca sesimi duyurmak için yürüyüşe başladım. Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak gerekli izinleri aldım. Emniyet şeridinden yürüyerek İstanbul’a ulaşacağım. Ne yağmur ne soğuk hava beni korkutuyor. Tek isteğim Filipinlere gidip eşimle birlikte Türkiye’ye dönebilmek için 2 bin avro temin edebilmek.”

“Bipolar bozukluk”(ruhsal bir hastalık) rahatsızlığıyla da mücadele ettiğini belirten Beyaztaş, imam nikahlı eşiyle internetten görüştüğünü, yürüyüşünün ses getirerek kendisine yardımcı olunacağına inandığını kaydetti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz