ALAPLI HABERLERİ

ESKİ OTOBÜS TERMİNALİ YIKILDI

29 Aralık 2013
680 kez görüntülendi

ESKİ OTOBÜS TERMİNALİ YIKILDI

Alaplı Eski otobüs terminali binası yıkıldı.

Alaplı Belediyesi yeni terminal binasını tamamladı.Otobüs firmaları yeni binaya taşındı .20 yıldır hizmet veren eski bina yıkıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 325 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 7 bin metrekare alan üzerine kurulan  terminalin kısa sürede  bitirilerek hizmete açıldığını söyledi.

Boşaltılan eski binayı belediyemize ait iş makinaları ile yıktık.Burayı alan olarak yeniden düzenleyeceğiz dedi

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Şehirlerarası otobüs terminalinin şu anda bulunduğu alana yapılan olan Alaplı Terminali’nin kapalı alanında 6 peron, 9 gişe, kantin, mescit, tuvalet, restoran ve berber bulunduğunu açık alanın kaldırım ve yol düzenlemeleriyle birlikte ticari ve özel araç otoparkı olarak planlanıyor. 7 bin metrekarelik alanda geniş çaplı yol, kaldırım ve zemin düzenleme çalışması yaptık. Ayrıca, geniş bir alanda aydınlatma çalışması yapıldı.  Terminal binasının kontrollü giriş çıkış noktaları yapıldı. Terminal için 250 bin lira kredi kullandık. İlçemize yakışır bir şekilde projelendirdiğimiz terminal binasını kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunduk. Çevresindeki toprak alanlarda da çimlendirme çalışması yapıp açılış töreni yapacağız ” dedi.


From TERMİNAL BİNASI YIKILDI, posted by Mustafa Kanca on 12/27/2013 (29 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz