ALAPLI HABERLERİ

ESNAF ODASI BAŞKANI GELGEÇ MESAJ YAYINLADI

18 Mart 2014
575 kez görüntülendi

ESNAF ODASI BAŞKANI GELGEÇ MESAJ YAYINLADI

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Çanakkale zaferinin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç,” Çanakkale zaferi şehitlerimizin Çanakkale geçilmez diyerek kanlarıyla, canlarıyla tüm dünyaya ispat ettiği  her bir taşının altında yiğitlik ve vatan  sevgisinin yattığı bir zaferdir” dedi.

 

Mesajında Çanakkale zaferinin şehitlerin kanlarıyla yaktığı zafer meşalesi olduğunu ve zaferin  kurtuluş mücadelesinin yolunu aydınlattığını belirten Gelgeç, “18 Mart Çanakkale zaferinin 99. yıl dönümünü kutluyoruz. Dünya tarihinin önemli savaşlarından birisi olan Çanakkale zaferi milletimiz için onur ve günüdür. Çanakkale Savaşı, çocuk  yaşta olan gençlerimiz de dahil olmak üzere bir nesli tamamen yok etmiş ama gelecek tüm kuşaklara, büyük Türk devletini miras olarak bırakmıştır.  Bu savaşta şehitlerimiz milletimizin asla yenilemeyeceğini, ‘Çanakkale Geçilmez’diyerek kanlarıyla canlarıyla tüm dünyaya ispat etmişlerdir.  Bu vesile Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümünde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

   

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz