ALAPLI HABERLERİ

ESNAF VE SANATKARLAR KAN BAĞIŞINA İLGİ GÖSTERDİ

8 Ekim 2014
801 kez görüntülendi

ESNAF VE  SANATKARLAR  KAN BAĞIŞINA İLGİ GÖSTERDİ

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının  Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı ile işbirliği  ile yaptıkları kan bağışı kampanyası ilgi gördü. Düzenlenen ilk kan bağışı kampanyasında 150 ünite kan toplandı.


Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Başkanı Muharrem Gelgeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Merkez Camisi önünde gerçekleştirilen kampanyaya, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Kan bağışı kampanyasını geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini vurgulayan Gelgeç, şunları söyledi:

“Oda olarak ilk defa ilçemizde kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Sabah saatlerinde başlayan kampanyamıza esnafımızın yanı sıra toplumun her kesiminden ilgi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor. Kampanyayı yılda 2 kez yaparak, geleneksel hale getirmek istiyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza kanın ne kadar ihtiyaç olduğunu anlatıyoruz.”

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ise ilk defa Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile kampanya düzenlediklerini kaydederek, kan bağışlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Kampanyayı destekleyen herkese, Başta Esnaf Sanatkar Odası Başkan ve yöneticilerine , Zonguldak Kızılay Kan Bankası görevlilerine teşekkür ediyoruz. Kan bağışlarının azaldığı dönemde destek vererek Alaplı halkının  bu konuda duyarlı olduğunu gösterdiler .

“Kan Bağışına bekliyoruz”

From ESNAF VE SANATKARLAR ODASI KAN BAĞIŞI, posted by Mustafa Kanca on 10/08/2014 (311 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz