ALAPLI HABERLERİ

EVİ YANAN AİLEYE AK PARTİLİ KADINLARDAN DESTEK

10 Kasım 2016
1.092 kez görüntülendi

EVİ YANAN AİLEYE AK PARTİLİ KADINLARDAN DESTEK

Alaplı ilçesi Durhanlı Köyünde geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen Aydın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Alaplı Kadın Kolları yardım eli uzattı.

Alaplı İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Yanan evde incelemelerde bulunan Başkan Uzun ve hanımlar evin ihtiyaçlarını tespit ettiler. Yanan evin sakinlerinden Semiha Aydın, AK Parti Alaplı Kadın Kollarının ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Yangın esnasında evde olduğunu ifade eden Aydın, “Yangın nasıl başladı bilmiyordum. Ben oturma odasındaydım. Bir koku duydum. Odanın kapısını açtığımda bir anda alevlerin ortasında kaldım. Canımı zor kurtardım. Yangında evimizdeki her şey yandı kül oldu. Allah’tan canımıza zarar gelmedi. AK Parti Alaplı Kadın Kolları başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Alaplı İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun, Allah kimsenin başına bu şekilde felaket vermesin diyerek; “Durhanlı Köyündeki Aydın ailesine ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gördük ki evde hiçbir şey kalmamış. Her şey yanmış kül olmuş. Canları sağ olsun, diğer eksiklikler karşılanır. Teşkilatımız olarak ailenin her zaman yanında olacağız. Acil ihtiyaç malzemeleri başta olmak üzere aileye her türlü yardımı yapacağız” dedi.

Başkan Uzun ve Yönetim Kuru üyeleri partililerce aralarında topladıkları maddi yardımı Aydın ailesine teslim ettiler.

AK Parti Alaplı kadın Kolları ile evi yanan Aydın ailesine ziyaretine AK Parti Alaplı İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Yavuz, İbrahim Şengün, Ali Uysal, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Akman ve partililer katıldı.

yanan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz