ALAPLI HABERLERİ

EVİ YANAN AYDIN AİLESİNE KIZILAY’DAN YARDIM

15 Kasım 2016
825 kez görüntülendi

EVİ YANAN AYDIN AİLESİNE KIZILAY’DAN YARDIM

Alaplı ilçesine bağlı Durhanlı köyünde çıkan yangında evi  ve eşyaları yanan Aydın  ailesine Türk Kızılayı tarafından yardımda bulunuldu.


Alaplı Durhanlı Köyünde yaşayan 3 kişilik Aydın  ailesinin evinde yangın çıkmış,  eşyaları kullanılamaz hale gelmişti.
Yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, çıkan yangın sonucu 3 kişilik ailenin evinde ki eşyalarının tamamen kullanılamaz halde  olduğunu hatırlattı. Yiğit, “Durumu öğrendiğimizde Batı Karadeniz Afet Koordinasyon Merkezi ile yaptığımız görüşmelerin ardından, Kızılay Genel Merkezi’ni aradık. Batı Karadeniz Afet Müdahale Merkezi aileye yardım malzemeleri gönderdi. Kızılay yönetim kurulu üyelerimizle birlikte eşyaları aileye teslim ettik. Ocak, yatak, yatak odası eşyaları, buzdolabı,mutfak seti,gıda maddeleri ve battaniyeden oluşan ihtiyaç malzemeleri verildi. Kızılay genel merkezimizle yaptığımız temaslar sonrasında, kısa sürede aile normal hayatlarına dönünceye kadar gerekli yardımları yapacağız” diye konuştu.
Allah, kimseye bu tür acılar yaşatmasın. Kızılay şubesi olarak evi yanan yada afet gören her ailemize anında yardımda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.
Evi yanan Fazlı Aydın ise “Kızılayımız’dan Allah razı olsun, çok kötü mağdur durumdaydık. Yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

yangın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz