ALAPLI HABERLERİ

EVLİLİK EĞİTİM SEMİNERLERİ VERİLECEK

22 Kasım 2012
508 kez görüntülendi

EVLİLİK EĞİTİM SEMİNERLERİ VERİLECEK

Türkiye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında yapılan protokol gereği, Alaplı’da da yeni evlenecek ve evlenmiş çiftlere “Evlilik Eğitim Semineri” verilecek.

Kdz. Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Necdet Kocaman, Zonguldak Aile Danışma Merkezi Müdürü Şener Özver ve Müdür Yardımcısı Cemal Bayraktar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman’ı ziyaret ederek, yapılacak eğitim seminerleri ve verilecek eğitimlerle ilgili bilgiler verdiler.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman, Alaplı Belediyesi olarak bu projeye tam destek verdiklerini belirterek, “ Biz de Belediye olarak, kurumsal sosyal sorumluluk kapsamındaki çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemiş olduk. Aile ve evlilik müessesesi kutsaldır. Yeni evlenecek ve evlenmiş olan çiftlerimize verilecek olan bu eğitim seminerlerinin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu proje üzerinde çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü ve Kdz. Ereğli İlçe Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçe halkımıza da bu projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz