ALAPLI HABERLERİ

FARUK ÇATUROĞLU EMNİYETİ ZİYARET ETTİ

9 Nisan 2016
772 kez görüntülendi

FARUK ÇATUROĞLU EMNİYETİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Hiç kimse Türkiye’ye yazmış olduğu senaryo da figüranlık rolü vermesin.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Hiç kimse Türkiye’ye yazmış olduğu senaryo da figüranlık rolü vermesin. Biz kendi senaryomuzu yazar, kimin başrol olacağını kimin figüranlık yapacağına biz karar veririz” dedi.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ı Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ziyaret eden Çaturoğlu, terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyledi.

“Şu andaki çözüm, ya teröristler silahlarını bırakıp üzerine beton dökecekler teslim olacaklar, ya da bu memleketi terk edip gidecekler nereye giderlerse gitsinler. ya da en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadele devam edecek” diyen Çaturoğlu, şöyle devam etti:

“Bizim sınırımızın hemen yanında ve içerisinde devam eden olaylar aslında sıradan olaylar değildir. Hiç kimse Türkiye’ye yazmış olduğu senaryo da figüranlık rolü vermesin. Biz geçmişten bu kadar tarihin seyrini belirlemiş bir milletiz. Bizim bırakın başkaların yazdığı senaryolar da başrol olmayı bile ret ederiz. Biz kendi senaryomuzu yazar, kimin başrol olacağını, kimin yardımcı rol oynayacağını ve kimin figüranlık yapacağına biz karar veririz. Saten onu için şuan da Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile uğraşıyorlar. Terörü bitirdiğimiz zaman Türkiye’nin önünde kimse duramayacak.”

Ziyarete, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam ve Kızılay Alaplı şube Başkanı Hayri Yiğit te katıldı.

emniyett

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz