ALAPLI HABERLERİ

FATİH ÇAKIR MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

24 Mayıs 2014
678 kez görüntülendi

FATİH ÇAKIR MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında, kandilin başta Türkiye’de olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.

Çakır yayımladığı mesajda şunları dile getirdi: “İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu bir gece olan Miraç Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin yeryüzünün iki manevi merkezi arasında göklerde gerçekleştirdiği bu kutlu yolculuk, bütün beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Gönüllerimizin müstesna coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Mevlana’nın, ‘Fikir ona derler ki; bir yol açsın. Yol ona derler ki; Allah’a varsın’ sözünden hareketle bu mübarek gecelerde; iyiliğe, güzelliğe, hayra ve Hakk’ın rızasına ulaşacağımız bir gönül seferine çıkmayı diliyorum.

Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, ilçemiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz