ALAPLI HABERLERİ

FATİH ÇAKIR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

31 Ocak 2013
576 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve yönetimine ziyaretler sürüyor. Çakır ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini partinin önceki ilçe başkanlarından Erol Şahin ve Adem Öztürk ile geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

 Erol Şahin’in, geçmiş dönem milletvekili aday adaylığı gerekçesiyle ilçe başkanlığından istifa etmesi sonucu bu göreve Adem Öztürk’ün atandığını belirten Çakır, şu ifadelere yer verdi;

ÇAKIR: BUGÜN RAHAT OTURUYORSAK ONLARIN SAYESİNDE

“Birlikte çalıştığımız, seçimlerde çok ciddi uğraşları olan, 4,5 yıl gibi partinin her türlü sıkıntısında, ağır seçim koşullarında, referandum şartlarında sonuna kadar çalışmış, her birinden de alınlarının akıyla çıkmış bir teşkilattan bayrağı devraldık. Bugün bu yerde rahat oturabiliyorsak onların sayesindedir. Bundan sonra da ağabeylerimizle istişarelerimiz devam edecektir. AK Parti’de bir görev biter, öbür görev başlar. Bundan sonraki süreçte de gerek ilçe divan toplantılarında kendilerinden faydalanacağız. Kendileri, sıklıkla bir araya geleceğimiz yönetim kurulu üyelerimizdir. Partimizdeki üst düzey çabalarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

PARTİMİZİN VE ÇAKIR’IN EMRİNDEYİZ

Bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden eski ilçe başkanı Erol Şahin ise şöyle konuştu;

“Fatih kardeşimize başarı dileklerimizi ve samimiyetimizi, yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Bundan sonra da maddi ve manevi olarak görev verilen her yerde görev alacağımızı, partimizin emrinde, kendilerinin emrinde olduğumuzu belirtmek için buradayız. Bu görevin kendisine verilmesinden çok mutluyuz. Heyecanıyla, gençliği ve birikimiyle partimizi daha ileri noktalara götüreceğine eminim. İnşallah bir an önce protokol ziyaretleri biter ve daha fazla araziye çıkma olanağı bulurlar.

Önümüzde belediye seçimleri var. Geçtiğimiz dönem en zor koşullarda aldığımız yüzde 33 oy var. Ancak hemen peşinden gelen yüzde 51’lik oy oranı var. İnşallah yapılacak ilk yerel seçimlerde mevcut yönetimimiz bunun daha da üzerine çıkarak parti bayrağını göndere çekerler.   

ÖZTÜRK: MAKAM VE KOLTUKLAR GEÇİDİR

Önemli olanın başarıyı yakalamak olduğunu savunan Adem Öztürk işe şunları söyledi:

“Biz hüzünlerimizi, sevinçlerimizi kurulduğundan beri burada yaşadık. Kuruluşundan itibaren içinde yer aldığımız AK Parti’nin değişik kademelerinde görevler yaptık. Makam ve koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan başarılardır. Bu başarılar da hep birlikte elde edilince çok daha güzel ve sevindirici oluyor. Geçmişten günümüze yükselerek gelen bizim grafiğimiz, bu başarıların birlikte olunduğunda nasıl elde edilebileceğini göstermiştir. Bundan sonraki çalışmalarda zerre kadar katkımız olacaksa mutluluğu fazlasıyla yaşarız.

EKİP OLMAK GÜZELDİR

Ekip olmak güzeldir. Bu sayede elde edilen başarılar ekip başına yazılır ama bu hepimizin başarısıdır. Bundan sonra da koordineli çalışmayı Sayın Çakır yönetecektir. Onun şansında mevcut yönetimdeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”  

Yeni ve önceki yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay’ da hazır bulundu. Toplantı daha sonra basına kapalı devam ederken, parti üyeleri hedef olarak belediyeyi AK Parti’ye kazandırma görüşüne ağırlık verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz