ALAPLI HABERLERİ

FATİH ÇAKIR’DAN ÇATUROĞLUNA ZİYARET

20 Mayıs 2013
682 kez görüntülendi

FATİH ÇAKIR’DAN ÇATUROĞLUNA ZİYARET

 

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlunu ziyaret etti.

Parti binasında gerçekleşen ziyarette konuşan, Çakır, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve İlçe Başkanımız Çaturoğlu bizleri ziyarette bulunmuştu. Bizde iadeyi ziyaret yapmak istedik. Çaturoğlu, ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaturoğlu, ise konuşmasında, Ne PKK nede uzantısı siyasi parti ile en ufak bir pazarlık yapılmış değildir. Bunu bize büyüklerin anlattığı şekilde söylüyorum. Bu süreç hiçbir pazarlık yapılmadan devam eden bir süreçtir. Gerçekleştiği zaman ülkemiz bu gün teröre harcadığı kaynakları kendi insanına harcamak suretiyle ülkemizin daha ferah bir hale gelecektir. Bu güne kadar hep sineklerle uğraşılmış bataklık sabit kalmış istediğiniz kadar sineklerle mücadele edin bu bataklık orada faaliyete devam ettiği müddetçe bu sorun hep kalacaktır.” şeklinde konuştu.

ALBUM ADI AK PARTİ EREĞLİ TEŞKİLATI ALAPLI TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ, Fotograf Mustafa Kanca on 5/16/2013 (14 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. Kenan BAYRAM dedi ki:

    Sayın başkan son 1 ve 2 yıl arası gençlik kolları yanınızda görülmüyor ne oldu Ümit YAVUZ Başkan vardı istanbuldaki iş için aranızdan ayrıldıydı sanırım o gitti gençlik bitti sanırım ben AK PARTİ li olarak gençlik kaybolmasın sayın başkanım diyorum başarılarınızın devamını diliyorum

Yorum Yaz