ALAPLI HABERLERİ

FATİH ÇAKIR’IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

28 Ekim 2014
740 kez görüntülendi

FATİH ÇAKIR’IN  CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Çakır, yayınladığı mesajında şunları dile getirdi:

Yüce meclisimiz bundan 91 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde  “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, Milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır.

 

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının en olumsuz şartları aşarak yükselttikleri bağımsızlık ruhu ve ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma azmi ile kurdukları Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü milletçe kutlamanın sevinci içerisindeyiz.

 

Cumhuriyet, millet iradesinin hakim olduğu en yegane yönetim biçimidir. 91 yıllık süreçte Cumhuriyetimiz çeşitli badirelerden geçmiş, millet iradesinin üzerinde başka iradeler gören vesayetçi anlayışlar nedeniyle ülkemiz zaman ve enerji kaybetmiştir. Milletimizin verdiği kararla, vesayetçi anlayışlar artık tarihe gömülmüş, son yıllarda gerçekleştirilen demokratikleşme ve kalkınma hamleleriyle Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefine her zamankinden daha çok yaklaşmıştır.

 

Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi dünyanın 10. büyük ekonomisi yapmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve Kdz.Ereğli halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, bu vatanı bizlere emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz